PÅ FARMEN: Vibeke Tonning og samboeren Gyda Høyset har nå gått hvert til sitt. Ifølge Vibeke var «Farmen»-deltagelsen lite positiv for forholdet hennes.  Foto: TV 2
PÅ FARMEN: Vibeke Tonning og samboeren Gyda Høyset har nå gått hvert til sitt. Ifølge Vibeke var «Farmen»-deltagelsen lite positiv for forholdet hennes. Foto: TV 2 Vis mer

«Farmen» ødela forholdet

- Det skapte en følelsesmessig avstand for oss.

SEHER.NO: I mars stod «Farmen»-deltager Vibeke Tonning (26) frem i ukebladet Her og Nå og fortalte om sin kjærlighet til samboeren Gyda Høyset (30), som hun møtte for tre år siden.

Ifølge Tonning, som på det tidspunktet jobbet som vekter, traff hun kjæresten på et kjøpesenter hvor hun jobbet i en dyrebutikk.

Og 26-åringen kunne avsløre at de «sjarmerte hverandre fra første stund».

- Mitt påskudd var å komme innom for å kikke på en morsom papegøye som var maskoten i butkkken. Men det største trekkplasterern var helt klart Gyda, sa Vibeke til Her og Nå i mars.


Nå har imidlertid lykken tatt slutt og ifølge ukebladet har samboerparet gått hvert til sitt.

Ifølge Tonning er årsaken til bruddet sterkt forbundet med «Farmen»-oppholdet.

26-åringen har nemlig fått enormt med oppmerksomhet etter realitydeltagelsen, og har tidligere avslørt overfor Seher.no at hun har mottatt en rekke henvendelser fra andre kvinner

- Jeg har en hjemme som ikke setter pris på det. Men det forstår jeg jo, jeg hadde heller likt det hvis det var meg det gjaldt, har hun tidligere uttalt til Seher.no.

Til Her og Nå forteller Tonning at «Farmen» skapte en følelsesmessig avstand mellom henne og samboeren.

- Når det ene plutselig får masse oppmerksomhet, er det ikke så lett for den andre parten. Etter «Farmen» ble ting vanskelig for oss. «Farmen» var definitivt ikke helsekost for forholdet vårt. Det er umulig for den andre å forstå hva man har vært med på, og dette skapte en følelsesmessig avstand for oss, sier hun. 

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Får pikante MMS av lettkledde jenter