NY KJÆRESTE: «Farmen»-Mikkel har funnet lykken med 29 år gamle Kristin Berntsen.  Foto: Ny-Hellesund
NY KJÆRESTE: «Farmen»-Mikkel har funnet lykken med 29 år gamle Kristin Berntsen. Foto: Ny-Hellesund Vis mer

«Farmen»-Mikkel fant lykken igjen

Fikk ny kjæreste etter tøft samlivs-brudd.

SEHER.NO:  Reindriftseieren Mikkel Isak Eira (41) ble rikskjendis etter at han vant «Farmen» høsten 2007, samt medvirket i NRK-serien «Rein Lykke».

All medieoppmerksomheten var imidlertid ikke bare positiv for 41-åringen, som opplevde et tøft samlivsbrudd etter «Farmen»-seieren.


Da firebarnsfaren kom hjem til Kautokeino etter oppholdet hadde nemlig samboeren Liv A. S. Pedersen flyttet til Alta for å begynne i ny jobb, og forholdet tok dermed slutt. Nå har imidlertid reindriftseieren funnet lykken igjen, melder Her og Nå.

Ifølge ukebladet har 41-åringen blitt sammen med 29 år gamle Kristin Berntsen, som jobber som resepsjonist på Thon hotel i Kautokeino. Og Eira beskriver kjæresten som «drømmedama».

- Kristin er drømmedama. Hun er interessert i jakt og fiske, og er full av liv. Dessuten liker hun å være med til reinflokken min. Og i tillegg er hun veldig pen, sier Eira til Her og Nå.


Paret traff hverandre for første gang under Heiafestivalen i 2008, men ble et par først i fjor.

Ifølge 41-åringen var det «kjærlighet ved andre blikk», men reindriftseieren hevder at de ønsker å vente med barn.

- Det synes vi er litt for tidlig. Vi har ikke hastverk. Vi får bare ta tiden til hjelp og se hva som skjer. Men akkurat nå har vi mer enn nok med hverandre, sier han.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901  

LES OGSÅ:  -«Farmen»-Mikkel anmeldt