«Farmen kjendis»:

«Farmen»-mentor: - Det gjør vondt

Avslører hvor mye han bestemmer som mentor.

MENTOR: For andre gang har Hans Seierstad vært mentor. Det er en rolle han stortrives i. Foto: Alex Iversen/ TV 2
MENTOR: For andre gang har Hans Seierstad vært mentor. Det er en rolle han stortrives i. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer
Publisert

For mange så ser nok 71 år gamle Hans Seierstad ut som hvilken som helst alminnelige mann, men for «Farmen»-elskere har han blitt et godt kjent ansikt.

Seierstad har nemlig hatt jobben som mentor i to sesonger av realityen, og har nå vært å se på skjermen under årets kjendissesong som straks nærmer seg slutten.

Overfor Se og Hør forteller Seierstad at for å få jobben som mentor, måtte han oppfylle tre krav: Prate dialekt, ha skjegg og bruke runde briller.

- Så da ble jobben min, forteller han lattermildt.

Blir stoppet på gaten

Skal vi tro 71-åringen, stortrives han i rollen som mentor.

- Jeg er jo gammel bondegutt og er vokst opp på gård. Gjennom mine beste- og oldeforeldre har jeg hørt om hvordan det var før i tiden, så det er gøy å få gå tilbake i tid på «Farmen», forteller han til Se og Hør.

Realityprogrammet er et av TV 2s mest populære konsepter, noe som fører til en liten økning i oppmerksomhet når Seierstad er ute i offentligheten.

- Etter «Farmen» blir jeg ofte gjenkjent og stoppet på gaten, og det synes jeg er litt i det meste laget, forteller han lattermildt, men legger raskt til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer