«Farmen»-Marita giftet seg

Stod brud på sin egen bursdag.

ENDELIG MANN OG KONE: Fire år etter at paret opprinnelig skulle ha giftet seg ga de endelig hverandre sine ja i Fredrikstad Domkirke. Foto: Harry Johansson
ENDELIG MANN OG KONE: Fire år etter at paret opprinnelig skulle ha giftet seg ga de endelig hverandre sine ja i Fredrikstad Domkirke. Foto: Harry Johansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For tre år siden var Marita Wennevold Hollen (53) en av deltagerne som markerte seg i den populære reality-serien «Farmen» på TV 2.

Tidligere denne måneden avslørte TV-profilen og lokalpolitikeren at hun skulle gifte seg med samboeren Øivind Kylstad som hun har vært kjæreste med siden 2010.

Paret flyttet sammen etter bare tre dagers bekjentskap og to år senere fridde Øivind på romantisk vis ved å gå ned på et kne mens de ferierte på fjellet.

- Vi skulle ha giftet oss i august 2012 etter Øivinds frieri samme år, men utsatte det den gang grunnet flytting fra Oslo til Fredrikstad, forteller Marita til Seoghør.no.

I helgen, lørdag 19. november - som også var Maritas bursdag, ga de endelig hverandre sine ja i en vakker vielse i Fredrikstad domkirke.

- Det var en nydelig dag som vi først begynte å planlegge i august i år. Det ble litt knapt med tid, men bryllupet ble enda bedre enn vi hadde håpet, sier den nygifte bruden.

Saken fortsetter under bildene.

Musikken i sentrum

Marita gikk opp kirkegulvet i en hvit spesialsydd brudekjole i ekte silke som hun selv var med å designe. Den hadde et langt slør med parets eget monogram brodert på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer