RØK UT MED VILJE: Marit Fiskum sier til Seoghør.no at hun valgte en øvelse som sørget for at hun tapte tvekampen mot Silje Dahl i «Farmen» søndag. Foto: TV 2
RØK UT MED VILJE: Marit Fiskum sier til Seoghør.no at hun valgte en øvelse som sørget for at hun tapte tvekampen mot Silje Dahl i «Farmen» søndag. Foto: TV 2Vis mer

Farmen-Marit: - Ikke forberedt på all hetsen

Den hjemsendte realitydeltageren synes folk bør roe seg ned litt.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld hadde Marit Fiskum (54) fått nok av bondelivet på Løntjernbråten gård. Hun klekket ut en plan med sin gode venninne Silje Dahl (32) om å velge melkespannholding fordi de visste at Silje ville være sterkere enn henne.

- Ja, nå var det nok synes jeg. Jeg ville hjem, forklarer Marit til Seoghør.no.

Det har stormet rundt den munnrappe dama fra Namsos de siste ukene.

Møtt med skjellsord på nettet

Hun har kommet i munnhuggeri både med Andrè Fredriksson (50) og Habiba Stray (21) inne på gården, og på nettet har det haglet med skjellsord og ufine kommentarer.

TAPTE TVEKAMPEN: Nå var det nok synes jeg. Jeg ville hjem, forklarer Marit til Seoghør.no etter at hun tapte tvekampen i melkespannholding. Foto: TV 2
TAPTE TVEKAMPEN: Nå var det nok synes jeg. Jeg ville hjem, forklarer Marit til Seoghør.no etter at hun tapte tvekampen i melkespannholding. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg tåler det, så på en måte synes jeg det er bedre at det er jeg som får all driten isteden for en av de unge jentene. Jeg flirer egentlig av det.

- Hvorfor det? Det er jo ganske grove karakteristikker noen kommer med?

- Ja, det er nettopp det. Folk som ikke kjenner meg i det hele tatt har jo sendt meg private meldinger om at jeg er en heks og ei ufyselig dame.

- Det er jo ikke hyggelig, men folk må forstå at dette er TV.

- På skjermen kommer det gjerne fram en brøkdel av det som skjedde. Da jeg begynte å krangle med Andrè så var det jo ikke bare den hendelsen som gjorde at jeg hevet stemmen, men det var den de viste. Produksjonen klipper jo serien for å få best mulig TV.

Støttes av familien

Den spreke damen har tre sønner, og er glad både for deres og andre venners støtte. Hun angrer heller ikke på at hun meldte seg på «Farmen»-eventyret.

- Nei, det gjør jeg absolutt ikke. Både sønnene mine og folk som virkelig kjenner meg vet jo hvordan jeg er. De vet at jeg verken er en heks eller et ufyselig kvinnemenneske, sier Marit og ler.

Hun innrømmer at hun ikke helt visste hva hun gikk til da hun meldte seg på Norges største reality-program, og at hun nok ikke var forberedt på all hetsen og oppmerksomheten.

HAR FÅTT HETS: Marit sier til Seoghør.no at hun har fått mange negative meldinger etter at hun ble med i «Farmen». Her er hun sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
HAR FÅTT HETS: Marit sier til Seoghør.no at hun har fått mange negative meldinger etter at hun ble med i «Farmen». Her er hun sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer

- Nei, det har nok kommet litt mer enn jeg hadde trodd.

- Blir du såret av alle meldingene som hagler mot deg?

- Nei, ikke såret, men irritert. De som skriver kjenner meg som sagt ikke, men jeg svarer ingen.

Nå gleder den blide dama seg til å kunne slappe av med «Farmen» uten å måtte lese stygge kommentarer om seg selv etter hver episode.

LES OGSÅ: Fryktet å bli dumpet under «Farmen»