VENTER BARN: - Den gode gjensynsgleden ga raskt resultater, avslørte Malin og samboer Tord Harald til Se og Hør i fjor. De ble gravide kort tid etter at Malin kom hjem fra «Farmen». Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
VENTER BARN: - Den gode gjensynsgleden ga raskt resultater, avslørte Malin og samboer Tord Harald til Se og Hør i fjor. De ble gravide kort tid etter at Malin kom hjem fra «Farmen». Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Farmen-Malin viste frem babymagen

– Vi gleder oss enormt. Vi kan nesten ikke tro at det er under tre måneder igjen. Tiden har gått så fort, sier Malin Vassnes til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: – Nei, nå begynner du å bli stor, stråler Alina Vassnes (25), da hun får se igjen lillesøster Malin Vassnes (22) i forbindelse med We love the 90’s-partyet i Oslo.

SØSTERS KULE MAGE: – Alina synes jeg er blitt litt stor siden
sist hun så meg, ler lillesøster Malin Vassnes (t.h.). Storesøster har flyttet til Oslo, men er veldig klar til å bli supertante i sommer! Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SØSTERS KULE MAGE: – Alina synes jeg er blitt litt stor siden sist hun så meg, ler lillesøster Malin Vassnes (t.h.). Storesøster har flyttet til Oslo, men er veldig klar til å bli supertante i sommer! Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om den kommende Farmen-babyen Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om den kommende Farmen-babyen Foto: Se og Hør Vis mer

Det vanskelige søster-forholdet ble ettertrykkelig reparert da begge deltok på «Farmen» på TV 2 i fjor.

Ikke lenge etter at Malin kom hjem til sin kjære Tord Harald Skår (23), ble det klart at de ventet sitt første barn. Og med det gjorde Alina seg klar til å bli supertante!

– Hun kommer til å bli en veldig god tante. Hun følger spent med, klapper meg på magen og spør om alt mulig, sier Malin fornøyd.

Saken fortsetter under bildet.

Selv har hun vært i god form under hele svangerskapet. Så bra at hun har kunnet jobbe mye i hjemmesykepleien hjemme på Austevoll.

Til høsten blir hun lærerstudent igjen, men først og fremst mamma!

– Vi gleder oss enormt. Vi kan nesten ikke tro at det er under tre måneder igjen. Tiden har gått så fort, medgir Malin.

I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om den kommende babyen.

Men hun og samboer Tord har full kontroll over situasjonen. Hjemme på Austevoll har de nå kjøpt seg ny leilighet, som de overtar kort tid etter fødselen i sommer.

LES OGSÅ: Farmen-Malin er gravid