VENTER BARN: Den tidligere Farmen-deltageren Malin Vassnes bekrefter til Se og Hør at hun og kjæresten Tord Harald Skår venter barn. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
VENTER BARN: Den tidligere Farmen-deltageren Malin Vassnes bekrefter til Se og Hør at hun og kjæresten Tord Harald Skår venter barn. Foto: Erlend Haugen, Se og HørVis mer

Farmen-Malin er gravid

- Jeg har brukt tid på å venne meg til tanken om at jeg skal bli mor til sommeren.

SEOGHØR.NO: «Farmen»-Malin nektet å tro det, men legen overbeviste henne om at hun var gravid!

- Nå føles det veldig bra, men jeg må innrømme at jeg har brukt tid på å venne meg til tanken om at jeg skal bli mor til sommeren, medgir Malin Vassnes (21) overfor Seoghør.no.

Sammen med storesøster Alina Vassnes (24) ble sjarmtrollet fra Austevoll stor TV-profil under «Farmen»-oppholdet på Li gård i Stange kommune i Hedmark i fjor.

LES MER: I Se og Hør Weekend som er i salg nå, kan du lese mer om den kommende Farmen-babyen. Foto: Faksimile  Se og Hør
LES MER: I Se og Hør Weekend som er i salg nå, kan du lese mer om den kommende Farmen-babyen. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Ett av målene til søstrene var å bedre søskenforholdet, noe de klarte med glans. Men etter hvert meldte savnet etter samboer Tord Harald Skår (23) seg med full styrke.

Da hun tapte tvekampen mot «Farmen»-vinner Magnhild Vik (42), var det helt greit for Malin. Da kunne hun reise rett hjem til sin kjære Tord!

- Den gode gjensynsgleden ga raskt resultater. Jeg fikk mine mistanker etter hvert, men både den første, andre og tredje graviditetstesten jeg tok, viste seg å være negativ.

- Legen min overtalte meg til å ta en fjerde. Da den var positiv, nektet jeg å tro det, forteller Malin.

Men prøven stemte, og til sommeren venter hun sitt første barn.

Les mer om Malins lykkelige omstendigheter i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

LES OGSÅ: - Jeg kunne aldri stukket henne i ryggen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.