INNSER NEDERLAGET: «Farmen»-deltakeren Line Suomalainen (55) var overbevist om at hun hadde vunnet årets første tvekamp, men glemte én viktig detalj. Foto: Alex Iversen / TV 2
INNSER NEDERLAGET: «Farmen»-deltakeren Line Suomalainen (55) var overbevist om at hun hadde vunnet årets første tvekamp, men glemte én viktig detalj. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

«Farmen» 2017:

«Farmen»-Line fikk hakeslepp etter sjokkexit

- At det går an å være så blåst i toppen.

Publisert

- Det var helt idiotisk. Jeg kunne ha vært der til finaleuka, sier «Farmen»-deltakeren Line Suomalainen (55) til Se og Hør.

I stedet ble gårdseventyret så kort som det kunne bli for den frittalende finnmarkingen. Etter bare én uke på tv-gården måtte 55-åringen, som årets første deltaker, pent takke for seg i kveldens episode.

Tv-exiten forløp på ingen måte uten dramatikk. Lenge så det nemlig ut til at tvekampen, der Suomalainen konkurrerte mot sykepleier Sunniva Dortea Thorsen (30), ville falle i førstnevntes favør.

Fikk sjokkbeskjed

55-åringen var nemlig overlegen gjennom hele sleggekonkurransen, der målet er å være den raskeste til å slå fem nagler ned i en stokk. Men - som programleder Gaute Grøtta Grav påpekte i forkant av konkurransen - må halvmånene på hver side av naglene være i kontakt med treet for at oppgaven skal bli godkjent.

IKKE GODKJENT: Det var denne naglen som sørget for Line Suomalainens «Farmen»-exit. Foto: Alex Iversen / TV 2
IKKE GODKJENT: Det var denne naglen som sørget for Line Suomalainens «Farmen»-exit. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Thorsen var ikke mer enn halvveis da Suomalainen annonserte at hun hadde fullført konkurransen. Så kom sjokkbeskjeden:

Én av 55-åringens nagler var underkjent. Dermed gikk seieren automatisk til motstanderen.

- Da det gikk opp for meg hva som hadde skjedd, mens Gaute inspiserte naglene, tenkte jeg: «Line, at det går an å være så blåst i toppen». Jeg var et eneste sleggeslag unna, og har rett og slett hatt for dårlig tid, sier Suomalainen.

Upopulære påfunn

Frustrasjon til tross, den utslåtte «Farmen»-deltakeren lar ikke tvekamptabben ødelegge opplevelsen av det korte tv-oppholdet.

- Da var det meningen at jeg bare skulle være der en uke. Jeg er overhodet ikke vemodig eller bitter, og er bare takknemlig for at jeg fikk være med. Jeg ga det jeg hadde, tøyet grenser og lagde show, humrer hun.

BLID: Line Suomalainen er ikke bitter etter tvekamptabben. Her med programleder Gaute Grøtta Grav og tvekampmotstander Sunniva Dortea Thorsen. Foto: Alex Iversen / TV 2
BLID: Line Suomalainen er ikke bitter etter tvekamptabben. Her med programleder Gaute Grøtta Grav og tvekampmotstander Sunniva Dortea Thorsen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Den siste uka har både tv-seere og meddeltakere vært vitne til Suomalainens noe friske kommentarer og freidige påfunn foran tv-kameraene, med særlig fokus på flerfoldige tilfeller av smugspising. 55-åringen rakk ved flere anledninger å havne i munnhoggeri med andre deltakere.

Selv om Suomalainen ikke angrer på noe ved «Farmen»-deltakelsen, skulle hun ønske at hun ble noe mildere framstilt på tv.

- Jeg er egentlig en trivelig og fair person, men i den første episoden ble jeg framstilt som «den reneste bitchen». Men det er for så vidt greit, for jeg ble oppfordret av produksjonen til å lage show - og kjøpte det. Det var moro, sier Suomalainen.

- Driter i det

Finnmarkskvinnen forteller at hun har registrert enkelte negative slengbemerkninger fra tv-seere i sosiale medier, men understreker at hun ikke lar seg pille på nesa.

- Jeg driter i det. Sånt må man regne med når man stiller seg i lyset, konstaterer hun, og legger til:

- «Farmen» er en uke jeg ikke får igjen, og det har ikke vært en dårlig erfaring. Jeg har fått oppleve sørlandsidyllen og stiftet mange nye bekjentskap. Det er et minne for livet som kan putte i ryggsekken.

Med én deltaker ute av høstens «Farmen», kjemper fortsatt tretten nordmenn om kampen for tilværelsen i reality-universet. Veien til mål er foreløpig lang, programmet går på tv helt fram til desember.

LES OGSÅ: - Jeg har fått brystkreft.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer