LEDIG PÅ MARKEDET: Kjærligheten tok slutt for Kristian Krubel Djupnes etter «Farmen»-oppholdet. Foto: Espen Solli/TV 2
LEDIG PÅ MARKEDET: Kjærligheten tok slutt for Kristian Krubel Djupnes etter «Farmen»-oppholdet. Foto: Espen Solli/TV 2Vis mer

Kristian Krubel Djupnes:

«Farmen»-Kristian er singel igjen

Like etter endt opphold på «Farmen»-gården, røk forholdet.

(Se og hør): I disse dager ruller «Farmen» over skjermene på TV 2, og Kristian Krubel Djupnes (21) er en av årets deltagere.

Før Harstad-gutten flyttet inn på gården i sommer hadde han kjæreste, men forholdet tok slutt rett etter at han kom tilbake fra Arendal - hvor innspillingen foregikk.

Dette fortalte han til Dagbladet Pluss lørdag.

- Det har jeg vært i mine tjue av tjueen år allerede. Vi ble enige om at det var best å fortsette som venner, og det hele var ganske uproblematisk. Jeg trives som singel akkurat nå, kjerring får komme seinere, la Kristian til.

Saken fortsetter under bildet.

FARMEN 2017: Her er alle årets Farmen-deltagere, samt programleder Gaute Grøtta Grav, samlet. Foto: Espen Solli / TV 2
FARMEN 2017: Her er alle årets Farmen-deltagere, samt programleder Gaute Grøtta Grav, samlet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Ble tatt for fyllekjøring

I samme intervju med Dagbladet avslørte 21-åringen også at han fortsatt sonet en promilledom da han ble plukket ut til «Farmen».

Det var i april i fjor, etter en vanskelig periode, at Djupnes ble stoppet av politiet.

- Jeg ble tatt for fyllekjøring rett etter den vanskelige perioden, men det hang nok litt igjen. Det var faktisk en jeg kjenner som tipset politiet, og det er jeg takknemlig for. Dette var ikke første gang, og det var på tide at jeg fikk en lærepenge, forklarte han til Dagbladet.

Kristian la videre vekt på at han gikk i seg selv etter hendelsen, noe som har ført til at han har vokst mye på dette i etterkant.

Ifølge Dagbladet var «Farmen»-deltakeren ferdig sonet i våres, men det er likevel et halvt år igjen til han får sette seg bak rattet.

Saken fortsetter nedenfor.

Da årets deltakere ble presentert fortalte Kristian til Se og Hør at han gjerne skulle vært født flere år tidligere.

- Jeg er gammeldags på mange måter, og det er stilen min. Egentlig skulle jeg ønske at jeg var født 40 år tidligere, men da hadde jeg riktignok ikke hatt Vassendgutane. Eller - jeg hadde jo hatt dem nå, så da kunne jeg snart blitt pensjonist og hatt tida til å nyte dem fullt ut.

21-åringen, som er adoptert fra Etiopia, mente også at det å ha gårdsarbeid som levebrød kan slå begge veier på «Farmen».

- De andre vil kanskje se på meg som en trussel, men det viktigste er at jeg bidrar og stiller med et åpent sinn. Jeg stjeler selvfølgelig mat hvis jeg må, men skal generelt prøve å unngå spill, delte Djupnes.

LES OGSÅ: Nå avslører William og Kate termindatoen