Lavrans Solli:

«Farmen kjendis»-Lavrans om frieriet: - Jeg gikk ned på kne i gjørma

Svømmeren ba Anjas far om lov før han fridde. 

SKAL GIFTE SEG: Lille julaften fridde Lavrans Solli til sin kjære Anja Johansen. Nå planlegger de bryllup. Foto: Andreas Fadum
SKAL GIFTE SEG: Lille julaften fridde Lavrans Solli til sin kjære Anja Johansen. Nå planlegger de bryllup. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): På lille julaften ble svømmeren Lavrans Solli og kjæresten Anja Johansen forlovet.

Det avslørte paret via sosiale medier, der Anja viste frem den glitrende ringen.

I et nytt intervju med God kveld Norge, som sendes på TV 2 lørdag kveld, letter den tidligere «Farmen kjendis»-deltakeren på sløret om frieriet.

- Jeg hadde mest gruet meg til å spørre faren til Anja, så får jeg heldigvis ja fra han og. Da følte jeg at jeg hadde gjort 90 prosent av jobben, for det var det jeg hadde utsatt, sier han, ifølge TV 2.

💍 #ja

Et innlegg delt av ANJA H. JOHANSEN (@anjahjohansen)

Videre forklarer 25-åringen at han fridde i øsende regnvær i Bergen.

- Jeg gikk ned på kne i gjørma, sier han mens Anja forklarer at et frieri var etterlengtet.

Elsker familielivet

Det var i mars 2013 Anja Johansen kunne fortelle at hun var blitt sammen med Lavrans Solli.

Året etter fikk de datteren Frøya sammen, og i november i fjor uttalte svømmeren overfor Seoghør.no at han trives godt med familielivet.

- Nå har jeg jo hatt veldig mye mer tid. Jeg syns det er kjempekoselig å være med Frøya og leke med Frøya. Å følge i barnehagen og hente i barnehagen, og bade og være ute og leke og... Så det er veldig morsomt å være litt mer hjemme, sa han under Se og Hørs Kjendisgalla.

Han innrømmet også at dattera har blitt en skikkelig pappadalt.

- Ja, veldig! Jeg vet ikke om det er fordi jeg har vært så mye borte før, eller om jeg er mer til stede nå, men jeg syns i hvert fall det er veldig koselig. Det er helt fantastisk egentlig, det er veldig gøy, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

FLOTT PAR: Anja Johansen og Lavrans Solli ble sammen i 2013, og på tampen av fjoråret forlovet duoen seg. Her avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: Anja Johansen og Lavrans Solli ble sammen i 2013, og på tampen av fjoråret forlovet duoen seg. Her avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Planlegger bryllup

I februar, to måneder etter frieriet, fortalte Johansen at det allerede var godt i gang med bryllupsplanleggingen.

- Det blir i Norge, men hvor i landet bryllupet skal holdes, får vi se. Når det gjelder gjester så tenker jeg rundt 70-80, inviterte. Jeg vil at alle skal få en luksusfølelse og bare kose seg, sa hun til Seoghør.no.

Brudekjolen er imidlertid det hun anser som det minst viktige å få i orden.

- Jeg kunne funnet den på Fretex eller e-bay. Hadde mamma fortsatt hatt sin, så hadde jeg gått med den. Det viktigste er lokale, dekor og gjester, sa hun.

LES OGSÅ: Hun er Leos nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer