<strong>MØTTES PÅ NETT:</strong>
Dennis og Katrine Olset Rikoll møttes på dating-nettstedet Happn. To år etter er de blitt samboere. Foto: Astrid Waller/ Se og Hør
MØTTES PÅ NETT: Dennis og Katrine Olset Rikoll møttes på dating-nettstedet Happn. To år etter er de blitt samboere. Foto: Astrid Waller/ Se og Hør Vis mer

Dennis Vareide:

«Farmen kjendis»-Dennis har blitt samboer

Han har flyttet sammen med kjæresten, men noe bryllup blir det ikke på en stund.

Publisert
Sist oppdatert

Dennis Vareide (27) har i flere år vært kjent som den ene halvdelen av «PrebzOgDennis» på YouTube, og senere som deltaker i «Farmen kjendis».

<strong>I SALG NÅ:</strong> Les mer i ukens Se og Hør Extra.
I SALG NÅ: Les mer i ukens Se og Hør Extra. Vis mer

Nylig debuterte han også som utegående reporter for NRK – på selveste 17. mai!

Der viste han seg frem i en flott Nordlandsbunad han har lånt av stefaren.

Ingen hast med bryllup

Dennis møtte kjæresten Katrine Olset Rikoll (24) gjennom datingnettstedet Happn. Nå har de også flyttet sammen.

- Hva skal jeg si ... Forholdet går som smurt. Vi har bodd sammen noen måneder, og nå har vi også fått oss katt, forteller han til Se og Hør med et smil.

- Har dere planer om å ta forholdet et steg videre med forlovelse, giftermål og barn?

- Nei, det blir en stund til. Jeg er ikke klar for verken barn eller andre greier ennå. Vi har vært sammen i to år, og må nok vente minst ett år til, uten at jeg vil legge noe press på meg selv, sier han etterfulgt av en latter.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FESTKLAR:</strong>
Dennis Vareide har fått låne Nordlandsbunaden av stefaren. Den brukte han på jobb for NRK 17. mai. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
FESTKLAR: Dennis Vareide har fått låne Nordlandsbunaden av stefaren. Den brukte han på jobb for NRK 17. mai. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

Gikk ned ti kilo

I tillegg å ha vært en av landets mest populære YouTube-stjerner, har Dennis også sjarmert norske tv-seerne gjennom sin deltagelse i «Farmen Kjendis».

27-åringen møtte Katrine bare tre måneder før innspillingen av reality-serien, og etter endt opphold var kjæresten veldig imponert over Dennis’ innsats på gården. Og han overrasket henne ytterligere ved å ha gått ned 10 kilo.

- Hun ble helt paff da hun så meg. Siden har jeg nok lagt på meg igjen, men jeg er langt sunnere og mer aktiv, avslørte han til Se og hør i februar.

Det første Dennis gjorde da han var ferdig med «Farmen»-innspillingen, var å slå på tråden til Katrine.

- Og da jeg kom til Oslo, kjøpte jeg meg en baconpølse, og da jeg var på plass hjemme i leiligheten ble det taco-kveld med en gang. Uten tvil. Jeg fikk høre at det skulle være vanskelig å vende seg tilbake etter å ha vært på gården, men det var det letteste jeg har gjort, sa han til Seoghør.no i fjor sommer.

På spørsmål om han kunne tenke seg å bli med på «Farmen» igjen, svarte han følgende:

- Ja, men helst med akkurat de samme folkene. Jeg kunne nok ha vært med på flere reality-konsepter, men det må være noe som gir meg en utfordring. «71° nord» eller «Skal vi danse», for eksempel. Noe som er langt utenfor min komfortsone, forklarte han.

«FARMEN»-NACHSPIEL: Youtube-kjendis Dennis Vareide (27) gir oss de første reaksjonene etter «Farmen»exiten, røper detaljer som ikke kom på tv, Jodel-sniking og en «surrealistisk» rettssak. I studio er også «Farmen»-kompis Stian Sandø (25), som avslører rare tilbud og forespørsler etter tv-oppholdet. Programleder: Miriam Bakkejord / Video: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

LES OGSÅ: - Det var et giftig forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer