LURTE DØDEN: Silje og Gaute kan prise seg lykkelig over at de slapp unna uten skader i en dramatisk bilulykke før helgen. Foto: TV2
LURTE DØDEN: Silje og Gaute kan prise seg lykkelig over at de slapp unna uten skader i en dramatisk bilulykke før helgen. Foto: TV2Vis mer

Farmen-kjærester i bilulykke

Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes var bare millimetere fra å bli alvorlig kvestet i en kollisjon torsdag kveld.

SEHER.NO: Bare flaks og tilfeldigheter gjorde at Farmen-programlederen Gaute Grøtta Grav (28) og Farmen-deltaker Silje Hvarnes (28) ikke ble skadet i da de krasjet med to trailere torsdag kveld.

Ulykken inntraff på E136 tre mil vest for Dombås i retning Gautes hjembygd Isfjorden ved Åndalsnes. Det var mildvær, snøfall og vanskelige kjøreforhold, skriver Se og Hør.

Gaute og Silje kjørte i hennes Mitsubishi Pajero bak en trailer. Traileren vek til side for å slippe frem en møtende trailer, men havnet i grøfta. Farmen-paret kjørte inn i traileren bakfra og fikk sleng og kolliderte dermed inn i siden på en møtende trailer.

Utrolig nok kunne kjæresteparet krabbe tilsynelatende uskadd ut av bilen, og senere kjørt videre i en leiebil.

- Jeg anser det som et under at det gikk så godt som det gjorde. Takket være en tilsynelatende lav fart på det råglatte føret, gikk ikke menneskeliv tapt, sier en bilist som passerte ulykkesstedet.

Siden tidlig i februar har det vært kjent at det hadde oppstått søt musikk mellom den profilerte Farmen-programlederen og deltakeren Silje Hvarnes etter at innspillingene var ferdig i høst.

Farmen-paret ønsker selv ikke å kommentere hendelsen.

LES OGSÅ: Jeg hatet alle som var der

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.