<strong>TØFF FARMEN-TID:</strong> - Folk har sendt meg sms med meldinger om at jeg kan brenne i helvete, mens noen har kalt meg for en homofil Saddam, forteller Ståle Bjørnvåg til Seher.no. Foto: TV 2
TØFF FARMEN-TID: - Folk har sendt meg sms med meldinger om at jeg kan brenne i helvete, mens noen har kalt meg for en homofil Saddam, forteller Ståle Bjørnvåg til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- «Farmen» kan gi kraftige psykiske problemer

Utskjelte Ståle Bjørnvåg advarer andre mot hverdagen på TV-skjermen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I «Farmen» har norske TV-seere denne våren fått se en sesong fylt av romantikk og ikke minst dramatikk. Ikke minst har Ståle Bjørnvåg (40) satt sine spor, etter at han flere ganger har hisset på seg både deltagere og seere.

Nå er Bjørnvåg ute av programmet.

Lørdag tapte nemlig 40-åringen tvekampen mot Kim Sondre Krantz Hagen (27). Og det var ikke i hvilken som helst gren at Ståle tapte denne kvelden. Kraftkaren fra det kalde nord måtte nemlig gi tapt i kunnskap...

- Dette kunne tippet begge veier. Skal man først ryke ut, kunne man like gjerne ryke ut på den måten. Det var ikke morsomt, men det gikk som det gikk, sier den hjemsendte «Farmen»-deltageren til Seher.no.

Ståle har i denne sesongen av realityprogrammet vist han ikke er redd for å si sin mening og for å ta en kamp. Men så har det seg sånn da, at alt ikke er slik det ser ut på fjernsynet. For selv om det - på TV - virker som at Ståle hadde de fleste mot seg, hadde han ikke det, ifølge ham selv.
 
- Fremstillingen på TV er annerledes enn hvordan vi hadde det der inne. Jeg hadde ikke mange imot meg sånn personlig sett. Men man får et enormt fokus TV-messig, det ser jo ut som at jeg banner hele tiden. Det jeg sier i løpet av ti uker, blir klippet sammen slik at det ser helt annerledes ut, forteller han.

Bjørnvåg mener at han ikke er slik han fremstår på TV, og er ikke spesielt fornøyd med at han blir fremstilt som han gjør.

- Jeg er veldig lei meg for den fremstillingen, jeg kjenner ikke meg selv helt igjen. Jeg blir fremstilt som en lat, lite arbeidsom drittsekk, men har samtidig valgt å skrive under en kontrakt med produksjonsselskapet Strix og TV 2. Jeg må levere varene for dem, mens det er de som redigerer og lager det ferdige produktet.

Til Seher.no har «Farmen»-deltageren tidligere avlørt at han blir oppringt om nettene, og at folk blant annet har fortalt ham at han ikke har livets rett. Etter å ha rullet på TV-skjermen en stund nå, ser han sitt snitt til å advare andre mot å være med i reality av denne typen.
 
- Jeg tror det kan gå kraftig inn på mennesker, det kan gi kraftige psykiske problemer. Folk har sendt meg sms med meldinger om at jeg kan brenne i helvete, mens noen har kalt meg for en homofil Saddam, forteller Ståle Bjørnvåg, som innrømmer - til tross for macho-stempelet han har opparbeidet seg - at kritikken til en viss grad har gått inn på ham.

- Ja, det har det. Man ser den enorme kraften som TV-mediet har. Man må være forsiktig, og trå varsomt på enkelte områder. Hele Norge vet hvem jeg er nå. Det var jo også det jeg prøvde å oppnå, men jeg hadde aldri trodd at 50-60 prosent av programmet skulle handle om meg. Det er veldig spesielt, men om hundre år er alt glemt, sier han til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ba om personlig avtale før «Farmen»


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer