REAGERER: Jon Lundemoen er åpent homofil og ifølge Dagbladet blir han "drit forbanna" av Andreas kontroversielle meninger. Foto: TV2
REAGERER: Jon Lundemoen er åpent homofil og ifølge Dagbladet blir han "drit forbanna" av Andreas kontroversielle meninger. Foto: TV2Vis mer

«Farmen»-Jon ut mot kristne Andreas

- Alle de syke meningene om homofili og kvinnesyn er jeg uenig i, sier den homofile stylisten.

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt årets «Farmen»-deltager Andreas Nørstrud (28) spesielt etter hans svært konservative og kontroversielle kvinnesyn.

I mandagens utgave av Dagbladet snakker den homofile stylisten og «Farmen»-deltageren Jon Lundemoen (28) om hans forhold til Nørstrud. Den kristne 28-åringen fra Tuddal har blant annet sagt at han er for straff av homofili, og disse holdningene synes Lundemoen er provoserende.

- Selvmordsstatistikken blant unge gutter er veldig høy. Når gutter som ikke er ute av skapet hører disse meningene, gjør ikke det situasjonen enklere, sier han til avisa.

- Når jeg spør om han ikke unner meg å være sammen med personen jeg elsker, sier han ja, men det er det seksuelle han ikke takler. At han ikke respekterer hele pakka, syns jeg gjør det hele verre.

Videre forteller Lundemoen at det tidlig oppstod problemer mellom dem på grunn av deres svært ulike syn på livet, men i dag ser han likevel på Nørstrud som en kamerat. 

- Men alle de syke meningene om homofili og kvinnesyn er jeg uenig i, sier han. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kvinner fantaserer om en dominant mann