«Farmen»-Jon har funnet kjærligheten

Etter seks og et halvt år som singel har Jon Lundemoen endelig fått seg kjæreste.

FORELSKET: Jon Lundemoen har funnet kjærligheten med Pontus. Foto: Privat/Gjengitt med tillatelse
FORELSKET: Jon Lundemoen har funnet kjærligheten med Pontus. Foto: Privat/Gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tre måneder etter at realitystjernen Jon Lundemoen (31) diktet opp en falsk kjæreste, har drømmen blitt virkelighet.

Torsdag avslører nemlig Lundemoen, som ble rikskjendis etter at han deltok i «Farmen» i 2012, at han er lykkelig forelsket i Pontus.

Det er på bloggen sin at 31-åringen deler den hyggelige nyheten i et innlegg som har fått navnet «Yeah, I know he´s cute. But he´s mine»:

«Vennene mine har nok helt ærlig vært sikker på at jeg kom til å forbli evig singel. Etter 6,5 år så kan jeg endelig si adjø til singellivet, jeg har møtt en gutt som jeg har stor respekt for, en gutt som gir meg det jeg trenger.

Jeg har vært så heldig å truffet Pontus, en gutt som har klart å fylle rollen som både bestevenn og kjæreste. Han er en person som jeg kan dele alt med, en person som ser meg for den jeg er og respekterer meg. Slike gutter vokser ikke på trær, så de må vi ta godt
vare på», skriver han blant annet.

Lundemoen, som stod frem som homofil som 17-åring, gleder seg nå til å gå høsten i møte med en han er glad i.

FARMEN-DELTAGER: Jon Lundemoen (t.v.) deltok i det populære realityprogrammet «Farmen» i 2012. Her er deltager Andreas Nørstrud og programleder Gaute Grøtta Grav.  Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Jon Lundemoen (t.v.) deltok i det populære realityprogrammet «Farmen» i 2012. Her er deltager Andreas Nørstrud og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Jon Lundemoen slet med spiseforstyrrelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer