Farmen-Jon diktet opp falsk kjæreste

- Jeg var ikke forberedt på reaksjonene, for det var jo kun ment som en spøk.

ANGRER PÅ FACEBOOK-STUNTET: - Jeg kommer ikke til å late som jeg har fått meg kjæreste igjen, sier Jon Lundemoen til Seoghør.no. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
ANGRER PÅ FACEBOOK-STUNTET: - Jeg kommer ikke til å late som jeg har fått meg kjæreste igjen, sier Jon Lundemoen til Seoghør.no. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jon Lundemoen var en av de mest fremtredende deltagerne i 2012-utgaven av TV 2-serien «Farmen».

Den populære 31-åringen stod som 17-åring frem som homfofil, men har vært singel i seks år.

I helgen overrasket han imidlertid venner og kjente med å avsløre på Facebook at han var blitt kjæreste med sin kamerat Thomas.

Lykkeønskningene strømmet inn, både fra familie og venner.

Men på sin populære blogg avslører han at det hele var en spøk.

Fest-stunt

Til Seoghør.no sier Farmen-Jon at Facebook-stuntet startet under en fuktig fest i Bergen.

LA UT KYSSEBILDE: Jon Lundemoen la ut dette bildet av seg og sin kamerat Thomas på sin blogg, men sier de to fortsatt bare er gode venner. Foto: Privat
LA UT KYSSEBILDE: Jon Lundemoen la ut dette bildet av seg og sin kamerat Thomas på sin blogg, men sier de to fortsatt bare er gode venner. Foto: Privat Vis mer

- Både Thomas og jeg var bedt til Bergen i forbindelse med festivalen Regnbuedagene. Fredag satt jeg i et panel hvor jeg diskuterte sjekking med to datingeksperter, før jeg dro på byen.

- Dagen etter spurte de hvordan byturen hadde gått, og da spøkte jeg og Thomas med at vi var blitt sammen, og så la jeg det på Facebook for å gjøre det «offisielt».

- Jeg var vel ikke helt edru, men tenkte at det var en morsom spøk, siden så mange har lurt på når jeg skal få meg kjæreste.

Telefonstorm

Det tok imidlertid ikke lang tid før Jon begynte å angre på spøken, da telefoner og meldinger fra slekt og venner begynte å strømme inn.

- Broren min ringte og spurte hva som skjedde, og flere onkler og tanter skrev på Facebook-veggen min. Da fikk jeg litt dårlig samvittighet. Jeg var ikke forberedt på reaksjonene.

FARMEN-DELTAGER: Jon Lundemoen ble en profilert deltager i TV 2-serien «Farmen» i 2012. Foto: Se og Hør
FARMEN-DELTAGER: Jon Lundemoen ble en profilert deltager i TV 2-serien «Farmen» i 2012. Foto: Se og Hør Vis mer

Han sier han er ferdig med å legge ut falske oppdateringer om sivilstatusen sin på sosiale medier, men har et håp om at kanskje kan få utilsiktet hjelp etter stuntet.

- Det kan jo hende at det blir noen som blir glad når de hører at jeg likevel er singel og er klare for en sommerflørt, sier han til Seoghør.no og ler.

LES OGSÅ: Man kan bli psykisk avhengig av Botox

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer