SLÅR TILBAKE: Jasdeep Singh Kalirai røk søndag ut av «Farmen». Her er han sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
SLÅR TILBAKE: Jasdeep Singh Kalirai røk søndag ut av «Farmen». Her er han sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2Vis mer

Farmen-Jasdeep slår tilbake mot nett-trollene

- Jeg lar ikke kommentarene gå inn på meg, sier Jasdeep etter at han måtte forlate «Farmen».

SEOGHØR.NO: Søndag forsvant den siste utfordreren ut av Løntjernbråten gård, da Jasdeep Singh Kalirai (33) tapte tvekampen i slegge mot Andrè Fredriksson (50).

- Jeg visste at med en gang jeg måtte i tvekamp at jeg ikke kom til å vinne. Jeg har skader i begge knærene min. Det ene går ut av ledd, mens det andre har opplevd mange fotballskader, forteller Jasdeep til Seoghør.no.

Den blide drammenseren angrer ikke på at han takket ja til å komme inn som utfordrer, selv om han visste det nesten kom til å bli umulig å gå til topps i landets største reality-program.

Vanskelig å komme inn sent

- Nei, jeg koste meg glugg i hjel. Jeg visste jeg ikke kunne noe, og forsøkte bare å nyte opplevelsen. Jeg kom inn med en litt sånn "gi faen"-holdning. Jeg ville bare teste mine egne sosiale ferdigheter og psyke, sier han.

RØK UT: Jasdeep ble den siste av årets utfordrere som røk ut fra «Farmen». Foto: TV 2
RØK UT: Jasdeep ble den siste av årets utfordrere som røk ut fra «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

Jasdeep innrømmer at han synes det var vanskelig å komme inn såpass sent i konkurransen, fordi spillet var kommet så langt, og allianser var dannet. Han likte ikke måten Silje Dahl (32) og Andrè spilte spillet på, men understreker at han er venner med begge to i dag.

- Spesielt Silje henger jeg en god del sammen med. Folk må forstå at dette er et spill og en konkurranse. For meg virker det som at menneskene som sitter og ser dette på TV ikke helt skjønner det.

- Hva mener du?

- Se på alle de kommentarene som florerer på nettet. Stygge karakteristikker av mennesker som du aldri har møtt. Jeg synes mange av kommentarene som jentene har fått er skikkelig drøye.

Har fått rasistiske meldinger

Jasdeep har selv fått kjenne netthetsen på kroppen, og sier han har mottatt en del rasistiske meldinger.

BRYR SEG IKKE OM NEGATIVE KOMMENTARER: - Jeg lar det ikke gå inn på meg. Jeg vet jeg er sterk psykisk, og slike uvitende mennesker gidder jeg ikke å bruke energi på, sier Farmen-Jasdeep om de negative kommentarene han har fått mot seg på nettet etter at han dukket opp på TV. Foto: TV 2
BRYR SEG IKKE OM NEGATIVE KOMMENTARER: - Jeg lar det ikke gå inn på meg. Jeg vet jeg er sterk psykisk, og slike uvitende mennesker gidder jeg ikke å bruke energi på, sier Farmen-Jasdeep om de negative kommentarene han har fått mot seg på nettet etter at han dukket opp på TV. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg har jo fått noen fra uvitende mennesker som mener at det ikke var indiske personer på gårder for 100 år siden, og at jeg skulle halal-slakte den ene storbonden fordi TV 2 lagde en sak på at jeg slaktet storbonden. Men jeg lar det ikke gå inn på meg. Jeg vet jeg er sterk psykisk, og slike uvitende mennesker gidder jeg ikke å bruke energi på, sier han.

Humørsprederen poengterer at han dessuten har fått flest positive tilbakemeldinger, og at han synes hele opplevelsen av å være med på "Farmen" er et minne for livet.

- Det har vært en helt fantastisk opplevelse, og jeg har lært mange nye ting. Både rent fysisk og om meg selv. Nå kan jeg både bruke øks og ljå, sier han og ler.

LES OGSÅ: «Farmen»- Camilla kastet klærne for kreftsyk bror