Farmen-Jarl mistet faren

Jarl Bernard fikk en tøff tid da faren døde av kreft.

UTSKJELT: Piloten Jarl Bernard Nilsen røk ut av Farmen i helgen til flere av deltagernes begeistring. Hjemme venter mamma, og savnet etter pappa.   Foto: Ny-Hellesund
UTSKJELT: Piloten Jarl Bernard Nilsen røk ut av Farmen i helgen til flere av deltagernes begeistring. Hjemme venter mamma, og savnet etter pappa. Foto: Ny-Hellesund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Les det i Se og Hør:

SEHER.NO: Jarl Bernard (28) har ikke akkurat ligget lavt i Farmen på TV 2. Men livet til den omdiskuterte deltageren har ikke vært enkelt! For to år siden mistet han faren sin i asbestkreft.

I helgen ble kontroversielle Jarl valgt til førstekjempe i farmen. Han valgte rivalen Ole Magnus, som igjen fikk velge gren. Det ble en sleggekamp, der Jarl tapte så det sang. Dermed er han ute av TV-programmet

I nettprat på TV 2.no har han uttalt at han kanskje kunne "gått litt stillere i dørene", men han er fornøyd med å ha laget ”bra tv”.

- Skulle jeg gjort noe annerledes, skulle jeg vært litt mer tilbakeholden med noen av de drøyeste meningene, men det hadde jo blitt fryktelig kjedelig TV da.

I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om hvordan Jarl har knyttet sterkere bånd til moren sin, etter at pappa ble borte.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer