NYKOMMERE: Her er Robinson-nykommerne (f.v.) Mikkel Isak Eira, Grete Dale Thorsen, Ingvild Skare Thygesen, Bjørn Tore Bekkeli, Mari Wedum og Eivind Antonsen Segtnan     Foto: TV3
NYKOMMERE: Her er Robinson-nykommerne (f.v.) Mikkel Isak Eira, Grete Dale Thorsen, Ingvild Skare Thygesen, Bjørn Tore Bekkeli, Mari Wedum og Eivind Antonsen Segtnan Foto: TV3Vis mer

Farmen-Ingvild klar for Robinson

- Jeg aner ikke hva folk kommer til å si når de får vite om dette. Se hele lista over det nye laget med reality-veteraner!

TØFT OPPHOLD: - Det vanskeligste med Robinson-oppholdet var å kjempe mot kjedsomheten, sier Ingvild Skare Thygesen til Seoghør.no Foto: TV3
TØFT OPPHOLD: - Det vanskeligste med Robinson-oppholdet var å kjempe mot kjedsomheten, sier Ingvild Skare Thygesen til Seoghør.no Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Årets utgave av «Robinsonekspedisjonen» på TV3 har blitt en knallhard kamp mellom tidligere deltagere fra den populære realityserien og tidligere deltagere i «Paradise Hotel».

Kommende søndag får imidlertid deltagerne konkurranse av en ny gruppe veteraner - fra TV 2 -serien «Farmen» og TVNorges «71 grader nord».

En av deltagerne er Ingvild Skare Thygesen (19) - som vant «Farmen» i 2012.

- Jeg aner ikke hva folk kommer til å si når de får vite om dette. Selv sa jeg først nei, fordi jeg tenkte at det kom kort tid etter «Farmen», men etter hvert så innså jeg at det er en sjanse man bare får en gang i livet, sier hun til Seoghør.no.
Ingvild - som etter «Farmen»-innspillingen har blitt samboer med realitykollegaen Endre Aarbrekk - sier at livet på Robinson-øya var svært annerledes enn i TV 2s realityserie.

- Det var mye mer skittent spill og snakk om taktikk. Spesielt de tidligere Robinson-deltagerne gikk og snakket om det hele tiden.

- Jeg synes faktisk vi fikk mer mat enn jeg hadde trodd, men den største utfordringen var kjedsomheten. Vi satt ofte og ventet og slet med å få tiden til å gå.

- Tror du de andre så på deg som en favoritt fordi du vant «Farmen» i fjor?

- Nei, vi var mange som var med, som hadde vunnet tidligere, så jeg tror ikke jeg fikk noe spesielt favorittstempel, sier hun til Seoghør.no.

Her er hele utfordrerlaget i «Robinsonekspedisjonen»:

Bjørn Tore Bekkeli
40 år
Farmen, 2004

Grete Dahle Thorsen
25 år
71° nord, 2012

Eivind Antonsen Segtnan
30 år
71° nord, 2005

Ingvild Skare Thygesen
19 år
Farmen, 2012

Mikkel Isak Eira
44 år
Farmen, 2007

Mari Wedum
28 år
71° nord, 2010