NYBAKT MOR: Den tidligere «Farmen»-vinneren Ingvild Skare Thygesen har fått en datter. Foto: Morten Eik, Se og Hør
NYBAKT MOR: Den tidligere «Farmen»-vinneren Ingvild Skare Thygesen har fått en datter. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

«Farmen»-Ingvild har blitt mamma

Reality-stjernen jubler av babylykke.

SEOGHØR.NO: I februar kom den hyggelige nyheten om at Ingvild Skare Thygesen (23) og kjæresten Bjørn Magne Bryn (38) skulle bli foreldre for første gang.

«Et lykkelig kjærestepar som skal bli mor og far i juli! Det gledes! Hurra!», delte Odda-jenta den gang med følgerne sine på Instagram.

Tirsdag avslører Ingvild at hun har blitt mamma til ei lita jente.

«Vetlo vår er kome til verda! @bm.bryn og eg er rimelig stolte - Ylva har allereie tatt oss med storm #familyfirst», skriver hun også denne gangen på Instagram - sammen med et søtt bilde av sin nyfødte datter.

Saken fortsetter under bildet.

GIKK TIL TOPPS: Odda-jenta Ingvild var 19 år gammel da hun vant Farmen i 2012 - som den yngste i realityseriens historie.
GIKK TIL TOPPS: Odda-jenta Ingvild var 19 år gammel da hun vant Farmen i 2012 - som den yngste i realityseriens historie. Vis mer

Populær TV-profil

Skare Thygesen ble en medieyndling da hun vant «Farmen» på TV 2 i 2012.

Inne på gården fant hun tonen med konkurrenten Endre Aabrekk (30).

De ble kjærester og flyttet sammen i mai 2013. Men etter åtte måneder tok forholdet slutt.

I fjor sommer fant Ingvild lykken på ny, med vossingen Bjørn Magne Bryn. Han er en profilert ekstremsportutøver med mange spektakulære fallskjermstunt bak seg.

Samme år som 23-åringen vant «Farmen», ble hun også valgt til årets Kari Traa-jente. Siden har hun vært en hyppig brukt modell for Kule-Kari og hennes klesteam.

Ingvild var stuntreporter for TV 2 under Sotsji-OL og ble aktiv reporter da TV 2 overtok sendingene fra den årlige Ekstremsportveko på Voss i 2014.

Hun  fikk også jobben med å lede programmet «Superjentene», hvor hun gjør TV 2-seerne bedre kjent med landets lovende idrettstalenter.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Ingvild.

LES OGSÅ: - Lady Gaga og forloveden har gått hver til sitt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.