Tore Petterson fra «Farmen Kjendis»:

- «Farmen»-hetsen ble plutselig til varme ord

Tore Petterson ble overrasket etter at han tok et oppgjør mot de negative tilbakemeldingene i kjølvannet av «Farmen Kjendis».

HETS BLE TIL STØTTE: Tore Petterson (37) er glad for at han fortalte om den massive netthetsen han mottok etter «Farmen»-oppholdet. Foto: NTB Scanpix
HETS BLE TIL STØTTE: Tore Petterson (37) er glad for at han fortalte om den massive netthetsen han mottok etter «Farmen»-oppholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med resten av deltakerne i TV 2s første kjendisversjon av «Farmen», som samlet imponerende 2,5 millioner tv-seere i uka, har det ikke stått stille rundt Tore Petterson (37) den siste tiden.

«Sofa»-profilen vakte særlig oppsikt da han i forrige uke beskyldte TV 2 for å ha framstilt ham som «lat», «ubrukelig» og «stereotypisk homofil» på tv.

TÅREVÅTT: Det ble tårevått da vinneren av Farmen Kjendis 2017ble utropt. Leif Einar Lothe ga samboeren et godt kyss, og deretter fikk hun hele premien. Video: Christian Roth Christensen / Reporter Henriette Eilertsen Vis mer

I et intervju med Dagbladet fortalte han åpenhjertig om hvordan slengbemerkningene som har herjet rundt ham på sosiale medier, ofte på bekostning av hans homofile legning, har gått hardt inn på ham.

- Bare dritt

I intervjuet ga Petterson uttrykk for at han gledet seg til at programmet «endelig» var over.

- Det blir ekstremt deilig. Forhåpentligvis roer alt seg veldig ned, sa han før han røk ut.

Tilbakemeldingene fra tv-seerne har imidlertid ikke minket i antall, skal vi tro Petterson. Men noe er annerledes.

- Det har vært en eksplosjon av fine meldinger. Jeg har sikkert fått 2000 bare i løpet av de siste dagene, forteller han.

At Petterson valgte å stå fram i media for å rette kritikk mot TV 2 og produksjonsselskapet Strix, satt aldri langt inne. Selv om kanalen hele tida har stilt seg uforstående til kritikken, følte Petterson at han måtte forklare seg.

FINALEFEST: Leif Einar Lothe ble utropt som vinner av «Farmen Kjendis» 2017, 2.plassen gikk til Ida Gran-Jansen. En fornøyd Ida unner Lothe seieren og oppsummerer en tøff tid på gården. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Jeg hadde to uker der det bare rant inn nedsettende kommentarer. Jeg følte meg som tidenes mest upopulære «Farmen»-deltaker. Det var bare dritt.

Han legger til:

- Selv om jeg ikke forventet det, hjalp det å snakke. Plutselig er folk hyggelige og sender varme ord. Jeg tror det var en bra ting at jeg sa fra - også om hetsen. Responsen er overveldende.

Saken fortsetter under bildet.

REALITYDRAMA: Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
REALITYDRAMA: Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer

Angrer ikke

Når det gjelder de faktiske tv-bildene av Petterson som henger litt med geipen på «Farmen», understreker 37-åringen at han av og til hadde problemer med å holde humøret oppe på tv-gården.

- Jeg har alltid prøvd å være ærlig. Har jeg en drittdag, så kan jeg være sur. Hva er vitsen med å pålegge seg en personlighet man ikke har? Det virker bare slitsomt å måtte gå rundt med et smørblidt ansikt hele tida.

VENNSKAP: Petter Pilgaard og Leif-Einar Lothe viste å sette pris på vennskapet sitt da de ankom årets finalefest for Farmen Kjendis 2017. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Og ja, til syvende og sist er TV-profilen glad for at han takket ja til å være med på «Farmen kjendis».

- Det endte jo bra til slutt, ha-ha. Jeg kan være så sur og «bitchy» jeg bare vil, men er man med på leken, så må man tåle steken, humrer han.

LES OGSÅ: - Det er fint å ha en venn man ikke har lyst på