- «Farmen» har blitt så stusselig man kan få det

Realitydeltageren slakter TV 2-programmet han for få uker siden selv var med i.

KRITISK: - De fleste er nok ikke klart over det eksponeringspotensialet som finnes. Jeg visste det da jeg var med, og visste at jeg ville få mye TV-tid. Målt i TV-tid er det nok ingen andre som er i nærheten av meg, sier en svært kritisk Ståle Bjørn Foto: TV 2
KRITISK: - De fleste er nok ikke klart over det eksponeringspotensialet som finnes. Jeg visste det da jeg var med, og visste at jeg ville få mye TV-tid. Målt i TV-tid er det nok ingen andre som er i nærheten av meg, sier en svært kritisk Ståle Bjørn Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Det nærmer seg finaleuke i TV 2-programmet «Farmen». Forrige uke var det Morten Emil Bergan som måtte forlate Storøy gård, og førstmkommende helg må nok en deltager takke for seg i realityprogrammet.

Av årets deltagere er det nok Ståle Bjørnvåg (40) folk flest husker aller best. Bjørnvåg, som måtte forlate kona Siv Annie og de andre deltagerne etter å ha tapt tvekampen mot Kim Sondre Krantz Hagen (27) i starten av april, er langt fra imponert over det som har vært vist på TV etter at han selv ble sendt hjem.

Til Seher.no legger han ikke skjul på at han synes det som har vært vist på TV i det siste har vært av et elendig kaliber.

- Det har blitt ganske stusselig, ja. Det har blitt så stusselig som det går an å få det. Jeg ser helt klart at programmet har tapt seg veldig, sier Ståle til Seher.no.


40-åringen, som i årets «Farmen» har vist han ikke er redd for å si sin mening og for å ta en kamp, har tidligere uttalt til Seher.no at TV-programmet kan gi sterke psykiske problemer. Han har også avslørt at han har blitt oppringt om nettene, og at folk blant annet har fortalt ham at han ikke har livets rett.

Bjørnvåg mener likevel at deltagerne bør gå litt i seg selv og være bevisst på ansvaret de har for å lage god TV.

- Hele konseptet «Farmen» bygger jo på konflikter, fart, adrenalin og spenning. Det er jo ikke bonderomantikk vi er med på. Dette er TV, og da synes jeg at deltagerne bør tenke på at de faktisk er med på å lage et TV-program. De må levere mer av seg selv. Det synes jeg ikke at de gjør.

I mandagens episode fikk TV-seerne se at det meste dreide seg om spillet og «dramatikken» rundt det historiske Storøy gård. Bjørnvåg mener at dette kommer som en naturlig konsekvens av mangel på noe bedre å ta tak i.

- Det er klart, fra produksjonsselskapets side må man gjøre det som er nytt og spennende. Når det gjelder deltagerne har det seg slik at alle har hver sin agenda for deltagelsen - og hvert sitt utgangspunkt. Er de ikke sikre på seg selv er det kanskje lurt å holde seg litt i bakgrunnen og ikke stikke aniktet fram, mener Ståle, som var fullstendig klar over hva han var med på da TV-innspillingen tok til.

- De fleste er nok ikke klart over det eksponeringspotensialet som finnes. Jeg visste det da jeg var med, og visste at jeg ville få mye TV-tid. Målt i TV-tid er det nok ingen andre som er i nærheten av meg - selv de som har vært på gården i ti uker, sier han til Seher.no.

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, ønsker ikke å kommentere Bjørnvågs utspill, men forteller at TV 2 er svært fornøyd med det som har blitt levert fra produksjonsselskapet Strix.

- Dette er en av de best produserte sesongene av «Farmen» noensinne. Årets «Farmen» har hatt den rette kombinasjonen av gårdsdrift, kameratskap, intriger, kjærlighet, dyr og natur. Kombinasjonen av dette er en suksessoppskrift, mener Iversen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Farmen» kan gi kraftige, psykiske problemer