«Farmen» gjorde henne syltynn

- Man merker sine egne grenser, sier «Farmen»-deltageren.

GIKK NED: - Jeg merket det når jeg løftet tunge ting, at jeg ble fortere sliten. Man merker sine egne grenser, forteller Tone Gudrun, som gikk ned åtte kilo under «Farmen»-innspillingen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIKK NED: - Jeg merket det når jeg løftet tunge ting, at jeg ble fortere sliten. Man merker sine egne grenser, forteller Tone Gudrun, som gikk ned åtte kilo under «Farmen»-innspillingen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Deltagerne i TV 2-programmet «Farmen» har aldri lagt skjul på oppholdet på gården på Tranøya var en knalltøff opplevelse, både fysisk og psykisk. Det kan Tone Gudrun Fjalestad (31) skrive under på.

Til Seher.no avslører Fjalestad nemlig at hun gikk ned åtte kilo under TV-innspillingen.
 
- Jeg jobbet hardt hele tiden og følte aldri at jeg satt på rumpa, eller at jeg benyttet tiden til å sole meg. Jeg hadde liksom ingen pauser, og gikk raskt ned i vekt, forteller «Farmen»-deltageren.
 
Tone Gudrun er derimot ikke den eneste som slet med å holde vekta ved like. Fra før av er det kjent at Fredrikstadmannen Tore William Arvesen (44) gikk ned hele 29 kilo på gården.

Fjalestad på sin side, merket at hun begynte å miste muskelmasse etter hvert som ukene skred frem.

- Jeg merket det når jeg løftet tunge ting, at jeg ble fortere sliten. Man merker sine egne grenser, forteller hun.

Nå er derimot det meste som normalt for den blide 31-åringen.

- Da jeg kom hjem gikk jeg rett i smørkoppen! Musklene - og min vanlige vekt - er tilbake. Men det har aldri vært noe hysteri, jeg har bare vært i vanlig aktivitet og hatt et sunt kosthold, sier Tone Gudrun, som føler seg sikker på at det var muskler og ikke fett som forsvant fra kroppen i kanonfart.

- Før «Farmen» hadde jeg et maksløft på 70 kilo i benkpress. Da jeg kom ut løftet jeg 55. Den forskjellen er ganske stor, mener hun.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fullstendig kaos på Farmen-øya