Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen:

«Farmen»-Gaute i hett kyss på Instagram

TV-profilen viser romantiske følelser etter bruddet fra Silje Hvarnes.

HETE FØLELSER: Mangeårig «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (38) og Cathrine Montero Moen (27) legger ikke skjul på sine følelser for hverandre. Foto: Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar, Se og Hør.
HETE FØLELSER: Mangeårig «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (38) og Cathrine Montero Moen (27) legger ikke skjul på sine følelser for hverandre. Foto: Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar, Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I juli kunne Se og Hør avsløre at den populære «Farmen»-programlederen Gaute Grøtta Grav (38) og hans kone Silje Hvarnes (37) har flyttet fra hverandre.

Uken etter ble det kjent at Gaute skal ha funnet tonen med Cathrine Montero Moen (27), som tidligere har vært med i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

De to har ennå ikke kommentert kjærlighetsryktene direkte, men viser nå sine følelser for hverandre med et hett kyss på Instagram.

Delte romantisk bilde

Mandag la Cathrine ut et romantisk bilde av de to fra Gautes hjemsted.

«Isfjorden leverer på alle måter», skriver hun i teksten til bildet. Gaute har kommentert bildet med et stort hjerte.

Isfjorden leverer på alle måter🍭

Et innlegg delt av Cathrine Montero Moen (@cathrinemontero)

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Gaute eller Cathrine.

Cathrine skal ha stiftet bekjentskap med Grøtta Grav under innspillingen av «Farmen Kjendis» i fjor, der hun jobbet som koordinator for produksjonsselskapet Strix.

AVSLØRING: Allerede for en måned siden, kunne Se og Hør avsløre flørten mellom Gaute og Cathrine. Faksimile: Se og Hør
AVSLØRING: Allerede for en måned siden, kunne Se og Hør avsløre flørten mellom Gaute og Cathrine. Faksimile: Se og Hør Vis mer

27-åringen var også en del av tv-crewet under innspillingen av ordinære «Farmen» senere samme år.

Vakte oppsikt i «Robinsonekspedisjonen»

Halvt chilenske Cathrine ble kjent for norske TV-seere i 2011, da hun deltok i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

EKS-PAR: I juli avslørte Se og Hør at Gaute Grøtta Grav og kona Silje Hvarnes har flyttet fra hverandre. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
EKS-PAR: I juli avslørte Se og Hør at Gaute Grøtta Grav og kona Silje Hvarnes har flyttet fra hverandre. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Mange fikk øynene opp for den topptrente jenta. Blant dem var Side 2s lesere, som kåret henne til «Norges mest sexy reality-babe».

Hun er for tiden opptatt med det nettbaserte programmet «Skattejakten. Live», mens Gaute har avsluttet innspillingen av sesong to av «Farmen kjendis».

Gaute og Silje Hvarnes ble også kjent gjennom «Farmen», som Silje vant i 2008.

Paret fikk to barn og giftet seg i 2011. For fire år siden flyttet paret tilbake til hans barndoms rike i Isfjorden i Romsdal. Der overtok han huset etter sine foreldre.

LES OGSÅ: Gaute kobles til ny realityjente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer