Frank Løke:

«Farmen»-Frank føler med Nora Mørk: - Uforståelig

Den tidligere landslagsspilleren raser mot håndballforbundet for måten ledelsen har håndtert saken på.

KJENNER SEG IGJEN: Frank Løke kjenner seg igjen i Nora Mørk sin opplevelse med håndballforbundet, og mener de burde håndtert saken på en helt annen måte. Christian Roth Christensen, Dagbladet / Scanpix
KJENNER SEG IGJEN: Frank Løke kjenner seg igjen i Nora Mørk sin opplevelse med håndballforbundet, og mener de burde håndtert saken på en helt annen måte. Christian Roth Christensen, Dagbladet / Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tirsdag formiddag ble det kjent at Nora Mørk vurderer å gi seg på håndballandslaget.

Bakgrunnen er at hun hevder at de stjålne, private bildene av henne har sirkulert blant spillerne på det norske herrelandslaget. Spesielt er hun rasende på håndballforbundet for måten ledelsen har håndtert saken på.

Den tidligere håndballproffen Frank Løke (37), som selv har spilt 186 landskamper for det norske herrelandslaget, blogger nå om temaet for spillselskapet Bettson.

I et innlegg titulert «EM-festen for gutta kan ødelegges av håndballforbundet sin dårlige håndtering», mener han at saken burde vært ryddet opp i for lengst.

- Jeg føler med Nora, og kjenner meg igjen i hennes opplevelse av at ledelsen forsøker å dysse ned saker som er av negativ fortegn for spillere, sier Frank til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer