Farmen-finale på lørdag!

Nervene står i helspenn foran avslutningen i "Farmen".

FARMEN VINNER?: Agnethe B. Salvesen (24) er en av tre som er igjen på "Farmen". Lørdag får vi vite hvem som vant. Foto: Ny-Hellesund
FARMEN VINNER?: Agnethe B. Salvesen (24) er en av tre som er igjen på "Farmen". Lørdag får vi vite hvem som vant. Foto: Ny-Hellesund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem tror du vinner? Stem til høyre!


SEHER.NO: Etter ti uker med hardt arbeid og taktisk spill, er fjorten deltakere blitt til tre.


Agnethe B. Salvesen (24) - som måtte se ektemannen Ole Magnus ryke ut av onsdagens episode - var den siste «Farmen»-deltakeren som ble klar for lørdagens semifinale. Hun skal kjempe om finaleplass mot Mikkel Isak Eira (38) og Astrid K. Mjøsund (25).


 - Jeg er veldig, veldig spent. Jeg kjemper jo på vegne av både Ole Magnus og meg, så hvis ting går skeis går det ut over oss begge, sier Agnethe i et nettmøte med TV 2.


Hun er heller ikke bekymret over at Wikipedia skal ha lekket ut hvem som vinner "Farmen 2007"


- Jeg tror ikke dette ødelegger for serien overhodet. Selv om noen skulle bli utpekt som vinnere på nett før finalen sendes på TV, så vil folk fortsatt være usikre. Dermed må de se. Og jo mer fokus det blir på serien, desto flere ser på, sier hun.


PÅ TV: "Farmen" finale 2007


LES MER: Forelsket farmenpar


SE HER: Jarl mistet faren

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer