«Farmen» 2017:

«Farmen»-Eunike forlot ektemannen for en annen dame

Reality-deltakeren var gift og hadde barn da hun falt for Vibekke Hansen.

FALT FOR ANNEN KVINNE: For 15 år siden valgte «Farmen»-deltaker Eunike Hoksrød å forlate ektemannen til fordel for en annen kvinne. Foto: Alex Iversen/ TV 2
FALT FOR ANNEN KVINNE: For 15 år siden valgte «Farmen»-deltaker Eunike Hoksrød å forlate ektemannen til fordel for en annen kvinne. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Eunike Hoksrød (39) fra Tønsberg har markert seg på tv-skjermen i TV 2s populære realityserie «Farmen».

Forrige uke vekket hun oppsikt med en «nakenprotest» i beste sendetid, for å vise at hun ikke deler meningene til et prestefølge som dukket opp på gården.

Hun har heller ikke vært redd for å ta til orde mot meddeltaker Geir Magne Haukås (47), som hun synes bedriver «kvalm» predikering på skjermen. Haukås har tidligere uttalt til Se og Hør at det var Gud og Jesus som ville at han skulle melde seg på «Farmen».

Heller ikke i privatlivet har Eunike Hoksrød vært redd for å gå sine egne veier. For 15 år siden forlot hun nemlig ektemannen Jørgen, som hun hadde to små barn med, til fordel for en annen kvinne.

Det forteller «Farmen»-deltakeren i et intervju med Dagbladet Pluss.

Full klaff med Vibekke

Starten på Eunikes nye tilværelse begynte med et tilfeldig møte mellom henne og Vibekke Hansen (39), som gartneren og miljøarbeideren i dag er gift med.

- Jeg så Vibekke på gata i Tønsberg og tenkte: «Herregud, for et søtt lite menneske». Jeg tenkte ikke noe mer over det akkurat da, men fortsatte å se henne overalt. Da jeg traff henne på byen noen år etterpå, var det full klaff, sier Hoksrød, som den gang var 24 år gammel.

Siden 2002 har Eunike og Vibekke vært et par, og de fem siste årene har de vært gift. Barna førstnevnte har med eksmannen, er blitt 17 og 19 år gamle.

TÅREVÅTT: Det ble tårevått da vinneren av Farmen Kjendis 2017ble utropt. Leif Einar Lothe ga samboeren et godt kyss, og deretter fikk hun hele premien. Video: Christian Roth Christensen / Reporter Henriette Eilertsen Vis mer

«Farmen»-profilen og eksmannen, som har fått tre nye barn, har et godt forhold i dag, og han bor bare et steinkast unna Eunike og kona hennes:

- Jeg, Jørgen og Vibekke er bestevenner i dag. Det er digg at vi har fått det til å funke sånn, sier hun til Dagbladet.

- En god støttespiller

Da Eunike Hoksrød fant ut at hun hadde falt for Vibekke Hansen, hadde hun og hennes daværende ektemann vært gift i fire år. De hadde altså stiftet familie, og bodde sammen i Tønsberg.

Overfor avisen forteller reality-deltakeren at mannen hennes tok det overraskende pent, da hun fortalte at hun hadde forelsket seg i en annen kvinne:

- I begynnelsen lurte han på om det var en fase, men så forsto han at jeg mente alvor. Han har vært en god støttespiller hele veien, noe jeg selvsagt er svært takknemlig for, sier hun til Dagbladet, og legger til at hun aldri har hatt noen «ut av skapet»-opplevelse.

Og inne på tv-gården har hun altså ikke vært redd for å stå for det hun mener. 39-åringen har ikke lagt skjul på at hun har hatt lite til overs for nordlendingen Geir Magnes filosofi-snakk.

I søndagens «Farmen»-episode var det for øvrig flere som lot seg irritere av Geir Magne Haukås. Ukas storbonde, Karianne Amlie Wahlstrøm (26), gikk rett i strupenden frittalende 47-åringen.

- I flere uker har Geir Magne lært oss om rett og galt, og hvordan vi skal behandle og respektere mennesker. Så velger han å ikke respektere mitt valg, forklarte Karianne til Se og Hør.

Overfor Se og Hør forklarte Haukås, som meldte seg på «Farmen» for å formidle en egensnekret filosofi, at han kunne forstå meddeltakerens reaksjon. Han understreket likevel at han aldri har kalt Wahlstrøm for «dum».

LES OGSÅ: Her er årets «Farmen»-utfordrere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer