Farmen-Eilev og Charlotte reiste sammen til Spania etter finalen

- Vi kan fortsatt bli kjærester, sier realityparet til Se og Hør.

FARMEN-DUO PÅ FERIE: Charlotte Jacobsen og  Eilev Bjerkerud reiste sammen til Gran Canaria etter at de var ferdige med innspillingen av TV 2-serien. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
FARMEN-DUO PÅ FERIE: Charlotte Jacobsen og Eilev Bjerkerud reiste sammen til Gran Canaria etter at de var ferdige med innspillingen av TV 2-serien. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eilev Bjerkerud (27) fra Krødsherad i Noresund har all grunn til å smile.

Han stakk av med seieren i årets «Farmen». Der utviklet han også et svært nært forhold til Råholt-jenta Charlotte Jacobsen (22).

Farmen-seerne har med spenning fulgt den gryende romansen inne på gården – og Eilevs kamp til topps i den knalltøffe konkurransen.

– Vi er bare gode venner i dag, men vi kan fortsatt bli kjærester, man vet jo aldri, sier Eilev til Se og Hør.

Etter «Farmen»-innspillingen hvilte de to ut på Gran Canaria i Spania.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du se flere bilder fra Farmen-parets Spaniaferie. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du se flere bilder fra Farmen-parets Spaniaferie. Foto: Se og Hør Vis mer

I nyeste nummer av Se og Hør kan du se eksklusive bilder fra Eilev og Charlottes Spania-ferie.

Jublet på finalefest

finalefesten for årets Farmen-deltagere avslørte Eilev at virkeligheten på gården var mye tøffere enn det TV-bildene ga inntrykk av.

Eilev Bjerkerud (27) at alt ikke er som det virker på TV.

- Vi jobba faktisk veldig veldig hardt. Det var jobb 6 dager i uka fra du stod opp til du la deg. Og det virker kanskje ikke helt sånn på skjermen. Så det var psykisk og fysisk en stor påkjenning.

Spennende finale

Etter en spennende kunnskapsfinale mot Marte Søreide (23) kunne Eilev innkassere en flunkende ny hytte og bil, til en verdi av over en million. Hovedpersonen selv var overlykkelig da han snakket med Seoghør.no minutter etter at seieren var sikret.

Se intervju med «Farmen»-vinneren og de andre finalistene her:- Det er helt fantastisk. Jeg er fryktelig stolt over meg selv, sa Bjerkerud.

- Hvorfor det?

- Jeg føler jeg fikk vist at jeg fortjente å vinne. Jeg har vokst mye som menneske under oppholdet på gården. Jeg kom inn som en gutt egentlig, men nå føler jeg at jeg er blitt en mann.

Den lykkelige vinneren innrømmer at han har prøvd å skyve vekk tanken på at han faktisk gikk til topps i konkurransen siden finalen ble spilt inn for to måneder siden.

- Det skal bli deilig å kunne være ærlig nå som alle vet det. Fatter'n har visst det hele tiden, men mamma, søsteren min og broren min har ikke hatt troen på at dette skulle gå, sier Eilev og ler.

LES OGSÅ: Avslørte det du ikke fikk se på «Farmen»

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer