KJEMPER OM «SKAL VI DANSE»-TITTELEN: Eilev Bjerkerud er for tiden med i «Skal vi danse» på TV 2. Her er han med dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: Tor Lindseth
KJEMPER OM «SKAL VI DANSE»-TITTELEN: Eilev Bjerkerud er for tiden med i «Skal vi danse» på TV 2. Her er han med dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: Tor LindsethVis mer

«Farmen»-Eilev liker ikke «kjekkas»-stempelet

- Det er ikke noen drøm.

SEOGHØR.NO: Eilev Bjerkerud (27) har imponert på parketten i «Skal vi danse», og mange har fått øynene opp for den barske Buskerud- mannen.

Eilev tar det hele med ro, men stempelet som «kjekkas» er han fortsatt ikke helt komfortabel med.

Jordnær

 – Det er ikke noen drøm. Jeg er en ganske jordnær type og det strider litt mot min natur. Men all oppmerksomheten har vært utelukkende positiv, og jeg begynner å takle det bedre, sier han til Se og Hør Extra.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Eilev. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Eilev. Foto: Se og Hør Vis mer

Oppmerksomheten har bare økt i takt med berømmelsen og Eilev har opplevd at flere kvinner prøver å spleise ham med døtrene sine!

Tidligere i år tok forholdet til «Farmen»-kollega Charlotte Jacobsen (22) slutt, og Eilev er for tiden singel.

Gode minner fra gården

Nærhet til naturen er viktig for Eilev som er oppvokst på jordbærgård i Noresund i Buskerud. Barna hjalp til når bærene modnet, og Eilev trives fortsatt med fysisk arbeid på gården.

– Vi barna var med på administrering, plukking og salg av jordbær. Det er gode minner. Jeg er fortsatt med på gårdsarbeid et par ganger i året. Det er helt topp, og jeg liker spesielt godt samarbeidet.

- Det er også noen av mine beste minner fra «Farmen», når vi måtte løse et oppdrag gjennom samarbeid, sier fjorårets «Farmen»-vinner.

STAUT KAR: Tidligere «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud innrømmer at han har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn etter deltagelsen i «Skal vi danse». Bildene er tatt av hans kusine Live S. Skinnes som driver bloggen Gardsfruene.no.  Foto: Live S. Skinnes
STAUT KAR: Tidligere «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud innrømmer at han har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn etter deltagelsen i «Skal vi danse». Bildene er tatt av hans kusine Live S. Skinnes som driver bloggen Gardsfruene.no. Foto: Live S. Skinnes Vis mer

Det er ikke rart at jentene lar seg begeistre. I en bildeserie tatt på gården på Noresund i Buskerud av Eilevs kusine og blogger Live S. Skinnes, viser bondegutten muskler i sitt naturlige miljø.

- Jeg er fortsatt med på gårdsarbeid et par ganger i året, sier Eilev som de siste årene har bodd i Oslo.

Eldre damer tar kontakt på byen

Etter realitysuksessen ble Eilev ofte gjenkjent på gaten.

Til Seoghør.no har den sympatiske 27-åringen tidligere avslørt at det særlig var noe eldre damer som tok kontakt med ham på byen.

- Jeg var litt på afterski i vinter og det ble litt oppmerksomhet da. Men damene som kom bort var vel i 40-45 års alderen kanskje, sier han med et smil.

VANT FARMEN: Slik så Eilev Bjerkerud ut da han vant «Farmen» i 2015. Her er han med finalemotstander Marte Søreide og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Se og Hør
VANT FARMEN: Slik så Eilev Bjerkerud ut da han vant «Farmen» i 2015. Her er han med finalemotstander Marte Søreide og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Se og Hør Vis mer

Han har også avslørt at hans verste frykt i «Skal vi danse» ikke er å falle på gulvet.

- Det verste som kan skje er at jeg ikke klarer å slippe meg løs, at jeg skal bli stiv og ikke tørre å slippe meg løs.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager kl. 19.30.

LES OGSÅ: - Innerst inne er jeg litt feminin