«Farmen»-Eilev debuterer som modell

Nå har han blitt ambassadør for Ulvang.

TV-KJENDIS: Etter en spennende kunnskapsfinale mot Marte Søreide (23) var det Eilev Bjerkerud som vant Farmen 2015. Her er duoen sammen med programleder Gaute Grøtta Grav like etter finalen. Foto: Se og Hør
TV-KJENDIS: Etter en spennende kunnskapsfinale mot Marte Søreide (23) var det Eilev Bjerkerud som vant Farmen 2015. Her er duoen sammen med programleder Gaute Grøtta Grav like etter finalen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjorårets sesong av det populære TV 2-programmet «Farmen» var det Eilev Bjerkerud som stakk av med seieren.

Lysluggen fra Krødsherad i Noresund kunne dermed innkassere en flunkende ny hytte og bil - til en verdi av over en million kroner.

- Det er helt fantastisk. Jeg er fryktelig stolt over meg selv. Jeg føler jeg fikk vist at jeg fortjente å vinne. Jeg har vokst mye som menneske under oppholdet på gården. Jeg kom inn som en gutt egentlig, men nå føler jeg at jeg er blitt en mann, fortalte han til Seoghør.no i desember.

Saken fortsetter under bildet.

Til vanlig jobber Eilev som lærer på Hovseter ungdomsskole i Oslo, men nå avslører gårdsgutten at han i tillegg har blitt ambassadør for merket Ulvang, og dermed debuterer som fotomodell, melder TV 2.

– Ja, bekrefter han lattermildt til nettstedet.

- Men jeg vet ikke så mye om det ennå. Jeg har kontrakt med dem, og så får vi se hva som skjer videre.

Bjerkerud synes ikke det er skummelt om modelljobbing for eksempel fører til at det dukker opp store reklameplakater av ham i rundt omkring i hovedstaden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.