«Farmen»-Eilev debuterer som modell

Nå har han blitt ambassadør for Ulvang.

TV-KJENDIS: Etter en spennende kunnskapsfinale mot Marte Søreide (23) var det Eilev Bjerkerud som vant Farmen 2015. Her er duoen sammen med programleder Gaute Grøtta Grav like etter finalen. Foto: Se og Hør
TV-KJENDIS: Etter en spennende kunnskapsfinale mot Marte Søreide (23) var det Eilev Bjerkerud som vant Farmen 2015. Her er duoen sammen med programleder Gaute Grøtta Grav like etter finalen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjorårets sesong av det populære TV 2-programmet «Farmen» var det Eilev Bjerkerud som stakk av med seieren.

Lysluggen fra Krødsherad i Noresund kunne dermed innkassere en flunkende ny hytte og bil - til en verdi av over en million kroner.

- Det er helt fantastisk. Jeg er fryktelig stolt over meg selv. Jeg føler jeg fikk vist at jeg fortjente å vinne. Jeg har vokst mye som menneske under oppholdet på gården. Jeg kom inn som en gutt egentlig, men nå føler jeg at jeg er blitt en mann, fortalte han til Seoghør.no i desember.

Saken fortsetter under bildet.

KJEKKAS: Eilev Bjerkerud har skrevet kontrakt med Ulvang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KJEKKAS: Eilev Bjerkerud har skrevet kontrakt med Ulvang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Til vanlig jobber Eilev som lærer på Hovseter ungdomsskole i Oslo, men nå avslører gårdsgutten at han i tillegg har blitt ambassadør for merket Ulvang, og dermed debuterer som fotomodell, melder TV 2.

– Ja, bekrefter han lattermildt til nettstedet.

- Men jeg vet ikke så mye om det ennå. Jeg har kontrakt med dem, og så får vi se hva som skjer videre.

Bjerkerud synes ikke det er skummelt om modelljobbing for eksempel fører til at det dukker opp store reklameplakater av ham i rundt omkring i hovedstaden.

– Jeg har sett meg selv på TV såpass mange ganger nå, at det går helt fint, sier han TV 2.

Saken fortsetter under bildet.

REISTE PÅ FERIE SAMMEN: "Farmen"-deltakerne Eilev Bjerkerud og Charlotte Jacobsen fikk et godt øye til hverandre inne på gården, og har fremdeles et godt øye til hverandre.
REISTE PÅ FERIE SAMMEN: "Farmen"-deltakerne Eilev Bjerkerud og Charlotte Jacobsen fikk et godt øye til hverandre inne på gården, og har fremdeles et godt øye til hverandre. Vis mer

Bare venner foreløpig

Inne på «Farmen»-gården kunne TV-seerne også følge med på den gryende romansen som oppstod mellom ham og Råholt-jenta Charlotte Jacobsen (22).

Etter innspillingen dro de to på ferie sammen til Grand Canaria i Spania for å hvile ut.

– Vi er bare gode venner i dag, men vi kan fortsatt bli kjærester, man vet jo aldri, fortalte Eilev til Se og Hør sist måned.

Til TV 2 deler 27-åringen at forholdet mellom dem fremdeles er uforandret.

– Vi har kontakt, men det er uavklart. Vi er ikke sammen, men du kan si at vi har et godt øye til hverandre fortsatt. Vi henger sammen, men stresser ikke med noe.

LES OGSÅ: - Ble i dårligere form av «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer