«Farmen»-Eilev: - Innerst inne er jeg litt feminin

Den tidligere «Farmen»-vinneren sliter likevel med å takle én del av «Skal vi danse»-kostymene.

IVRIG DANSELØVE: I 2015 gikk Eilev Bjerkerud seirende ut av TV 2s tøffe realitykonkurranse «Farmen». Denne høsten er han aktuell i danseprogrammet «Skal vi danse» på samme kanal, der han får vist en helt annen side av seg selv. Foto: Morten Eik/ Se og Hør/ NTB Scanpix
IVRIG DANSELØVE: I 2015 gikk Eilev Bjerkerud seirende ut av TV 2s tøffe realitykonkurranse «Farmen». Denne høsten er han aktuell i danseprogrammet «Skal vi danse» på samme kanal, der han får vist en helt annen side av seg selv. Foto: Morten Eik/ Se og Hør/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige lørdag imponerte Eilev Bjerkerud (27) både dommere og TV-seere i sin «Skal vi danse»-debut.

Han og dansepartner Nadya Khamitskaya (33) jivet seg inn til premiereprogrammets høyeste poengsum, med hele 32 poeng.

Også i fjor triumferte Eilev på TV, da han gikk til topps i TV 2s realityprogram «Farmen». Buskerud-gutten ble også en hit hos seerne med sin sympatiske fremferd, lyse lugg og etterhvert barske skjeggvekst.

Man skulle kanskje tro at overgangen til strøkne smokinger og glitrende dansekostymer ville bli tøff for «Farmen»-vinneren, som selv er oppvokst på gård. Dét er derimot ikke tilfelle, røper han:

- Det er ikke noe problem! For innerst inne er jeg litt feminin, faktisk. Jeg fikk på meg en dress her, og smoking, og det synes jeg er skikkelig kult! Så, ja, det er bare kos, sier Eilev til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

FORELØPIGE FAVORITTER: I «Skal vi danse»-premieren på TV 2 den 27. august, fikk Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya aller flest poeng.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
FORELØPIGE FAVORITTER: I «Skal vi danse»-premieren på TV 2 den 27. august, fikk Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya aller flest poeng. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Bare brannvaktpå revy

Da Seoghør.no møtte Eilev Bjerkerud i forkant av «Skal vi danse»-premieren, røpet 27-åringen også at han er veldig stiv i lysken og på baksiden av lårene.

Stivheten så ikke ut til å hemme ham nevneverdig på parketten forrige helg, noe som kan skyldes den alternative treningen han har bedrevet.

- Jeg har hatt noen yogatimer nå, så jeg jobber litt aktivt mot å bli mykere. Jeg håper at det skal hjelpe meg litt på vei, erkjenner han muntert.

Se intervju med Eilev på finalefesten til «Farmen» i 2015 nedenfor:

Den populære «Farmen»-profilen innrømmer at han i starten ikke visse helt hva han takket ja til med «Skal vi danse»-deltakelsen.

- Jeg har veldig lite erfaring med sånn type «showbiz», for å kalle det det. Jeg var brannvakt på russereyven, hehe. «Farmen» var greit, jeg kom fra gård og var vant til det, men dette er veldig ut av komfortsona for meg, sier Eilev lattermildt.

Knall og fall

Den sporty TV-profilen, som for øvrig er ambassadør for sportsmerket Ulvang, er altså mer enn komfortabel i «Skal vi danse»-antrekkene sine.

Han legger imidlertid ikke skjul på at danseskoene er noe mer krevende å bli vant til enn klærne:

- Vi trener med 4,5 centimeter høy hæl, for gutta, og dét er jeg ikke vant til i det hele tatt.

- Og den er litt glatt, så noen ganger når jeg skal bevege meg inn til Nayda, så sklir jeg på den! Og så tryner jeg og tar med meg henne i fallet, røper Eilev.

Saken fortsetter under bildet.

TRØBLETE FOTTØY: Eilev Bjerkerud innrømmer at det er uvant å danse med «høye hæler», noe som innimellom går utover dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: Espen Solli/ TV 2
TRØBLETE FOTTØY: Eilev Bjerkerud innrømmer at det er uvant å danse med «høye hæler», noe som innimellom går utover dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis merSelv om skoene har bydd på problemer på dansetrening, unngikk Eilev definitivt at fottøyet fikk ham til å skli i salaten under «Skal vi danse»-premieren.

Og om han plutselig kommer til å tryne på parketten lørdag kveld, tar han nok dét med fatning:

- Det å tryne er menneskelig, jeg tenker ikke at dét er så ille. Det verste som kan skje er kanskje at jeg ikke klarer å slippe meg skikkelig løs, bedyret Eilev Bjerkerud i forkant av dansedebuten.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdag klokken 19.30.

LES OGSÅ: Var nær ved å trekke seg fra «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer