«Farmen»-deltakerne:

«Farmen»-duoen skapte full forvirring

Ingebjørg Monique Haram (31) og Erik Rotihaug (24) hintet tydelig om romanse på Kjendisgallaen. Nå har tv-duoen gjort helomvending.

KOM SAMMEN: «Farmen»-deltakere Ingebjørg Monique Haram (31) og Erik Rotihaug (24) var sammen på Kjendisgallaen, men forteller at de kun er gode venner. Foto: Andreas Fadum.
KOM SAMMEN: «Farmen»-deltakere Ingebjørg Monique Haram (31) og Erik Rotihaug (24) var sammen på Kjendisgallaen, men forteller at de kun er gode venner. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Publisert

Inne på «Farmen»-gården var det Stine Claussen-Væringstad (22) og Erik Rotihaug (24) som hadde et godt øye til hverandre. Tilbake i sivilisasjonen kan han imidlertid bekrefte at det ikke lenger er noe mellom dem.

- Jeg er en singel mann, forteller Rotihaug til Se og Hør.

Claussen-Væringstad har tidligere fortalt at hun og Rotihaug hadde et godt øye til hverandre, og at kamerateamet fulgte dem tett under innspillingen av «Farmen».

FØRSTE EPISODE: «Farmen» er i gang, og denne gangen har produksjonen gjort et spesielt grep i castingen sin. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Inne på gården tenkte jeg veldig mye på at folk skulle se meg på tv, og at ting derfor ikke måtte fremstilles feil - at min «Farmen»-opplevelse ikke bare skulle handle om en flørt. Men så ble jo det eneste jeg fikk etter «Farmen», den lille flørten, sa hun til Se og Hør i oktober.

Hintet om flørt

Spekulasjonene har i det siste omkranset Rotihaug og en annen «Farmen»-deltaker - Ingebjørg Monique Haram (31).

24-åringen fra Nordfjordeid har de siste dagene bodd hos henne i Oslo i forbindelse med at duoen skulle på Se og Hørs kjendisgalla søndag. På den røde løperen hintet de til Se og Hør om at det hadde oppstått romantikk mellom de to.

- Erik er en fantastisk sjarmerende fyr, du får frem mye latter i meg, sa Haram og la lurt til:

SJOKKERT: Stine forbereder seg til kamp når Frank plutselig byr på et uventet løft i episode 20 av «Torpet». Vis mer

- Vi har det gøy sammen.

Mandag avviser de imidlertid at det har oppstått noen romanse dem imellom.

- Vi er bare veldig gode venner, sier 31-åringen.

Ønsker seg mann

Hun er alenemamma for sin fem år gamle sønn, og forteller at hun gjerne kunne tenke seg en kjæreste.

- Det hadde vært fint med en mann å dele livet med, men det er ikke noe jeg har noe hastverk med, sa hun søndag.

De to kunne også fortelle at de har fått mye hyggelige tilbakemeldinger i forbindelse med deltakelsen i det populære reality-programmet. Også noen i overkant hyggelige.

- Det har vært mye rart. Folk skriver hva de vil gjøre med meg seksuelt. Jeg vil ikke gå i detaljer der, jeg kjenner jeg rødmer bare jeg tenker på det, sa en lattermild Rotihaug.

For Harams vedkommende er det vennskap den mest hardbarka fansen er ute etter, ifølge henne. Og de skal være villige til å betale i dyre dommer for det.

- Jeg har blitt tilbudt ti tusen kroner for å bli Snapchat-venn med noen, også er det andre som vil betale meg for å være vennen deres. Det trodde jeg aldri jeg ville oppleve, sa hun, og fulgte opp med:

- Jeg har aldri takket ja. Nei, nei, nei. Venner er venner og det kan ikke kjøpes.

GIKK GALT: Terje Leer skadet seg kraftig under «Farmen»-tvekampen. Video: TV 2 / Jonas Scheie Hammer Vis mer

«Puppevakt»

Hun har gjennom deltakelsen fått spesielt mye oppmerksomhet for puppene sine, forteller hun, noe hun lot seg irritere over på gården. Under Kjendisgallaen stilte hun imidlertid i en ganske avslørende utringning.

- Jeg kan tenke meg at det er en del som kan reagere litt, men det er bare moro. Erik ga meg jo det fine kallenavnet «puppeguri», så jeg følte jeg måtte spille litt på det i dag, til fordel for Erik kanskje!

SPØKER MED UTRINGNINGEN: . Erik ga meg jo det fine kallenavnet «puppeguri», så jeg følte jeg måtte spille litt på det, fortalte Ingebjørg Monique Haram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SPØKER MED UTRINGNINGEN: . Erik ga meg jo det fine kallenavnet «puppeguri», så jeg følte jeg måtte spille litt på det, fortalte Ingebjørg Monique Haram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Rotihaug kunne fortelle at han hadde fått ansvar for å passe på at puppene holdt seg innenfor kjolen utover kvelden.

- Jeg er vanligvis septiktømmer, men i dag fikk jeg æren av å være puppevakt for Ingebjørg, humret han.

Ingebjørg Monique Haram (31) røk for øvrig ut av «Farmen» søndag kveld. Erik Rotihaug er fortsatt blant de gjenværende deltakerne.

LES OGSÅ: Gjør som sin berømte mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer