«Farmen»-duoen røper sjokkromanse

Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (50) er blitt mer enn bare venner.

KJÆRESTER: De velkjente «Farmen»-deltakerne Frank Tore Aniksdal (50) og Eunike Hoksrød (41) fikk et nært forhold under innspillingen av «Torpet» i fjor høst. Nå har de tatt vennskapet ett steg videre. Foto: Alex Iversen / TV 2
KJÆRESTER: De velkjente «Farmen»-deltakerne Frank Tore Aniksdal (50) og Eunike Hoksrød (41) fikk et nært forhold under innspillingen av «Torpet» i fjor høst. Nå har de tatt vennskapet ett steg videre. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at kjærlighetsforholdet mellom «Farmen»-deltakerne Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (50) omtales for første gang.

- Det hele er bare veldig hyggelig og overraskende for oss begge, men er ikke noe vits i å holde tilbake når begge føler det samme. Vi er impulsive begge to og livet er bra om dagen, forteller Hoksrød til Se og Hør.

Spekulasjonene om søt musikk mellom de to tv-profilene, svirret lenge i fjor høst. Ryktemølla satte fart etter at begge dukket opp i «Farmen»-sidesatsingen «Torpet», en bonusgård der gamle «Farmen»-deltakere får muligheten til å spille seg inn igjen.

AVSLØRER: En større sak om «Farmen»-duoens sjokkromanse finnes i tirsdagens av Se og Hør.
AVSLØRER: En større sak om «Farmen»-duoens sjokkromanse finnes i tirsdagens av Se og Hør. Vis mer

Den gang ønsket ingen av dem verken å avkrefte eller bekrefte romansespekulasjonene overfor Se og Hør.

- En sjelden diamant

Verken Aniksdal eller Hoksrød - som henholdsvis dukket opp i «Farmen»-universet i 2014 og 2017 - lyktes i komme seg inn på den opprinnelige tv-gården. Muligheten gikk i stedet til 31 år gamle Ingebjørg Monique Haram, som senere møtte Erik Rotihaug (24) i den store finalen - og tapte.

For Aniksdal og Hoksrøds vedkommende, ble det åtte uker sammen (fra start til slutt) på «Torpet». Det skal ha vært nettopp dette tv-oppholdet, der maks fire deltakere oppholder seg samtidig, som brakte dem tettere sammen.

Ingen av dem har prøvd å legge skjul på at nettopp nære bånd ble knyttet.

SOM ERTERIS: Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal lot seg mer enn gjerne avbildes sammen under innspillingen av «Torpet». Foto: Alex Iversen / TV 2
SOM ERTERIS: Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal lot seg mer enn gjerne avbildes sammen under innspillingen av «Torpet». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Vi ble fort glade i hverandre. Jeg «samler» på rare folk, og Frank må være en av de rareste. Man skal spare på sjeldne diamanter, fortalte Hoksrød til Se og Hør i november.

Åpen om legning

Da Tønsberg-kvinnen deltok i den opprinnelige «Farmen»-versjonen i 2014, var hun gift med en kvinne. Selv om paret senere har gått fra hverandre, gjorde Hoksrød det tydelig overfor Aniksdal, gjennom «Torpet»-innspillingen, at hun er lesbisk.

Det likte sistnevnte dårlig å høre.

SJOKKERT: Stine forbereder seg til kamp når Frank plutselig byr på et uventet løft i episode 20 av «Torpet». Vis mer

- Jeg syntes hun var veldig søt, så det var helt forferdelig. Jeg holdt på å begynne og grine, konstaterte han den gang.

Nå later alt til at 50-åringen har klart å kapre hjertet hennes likevel. Og for ordens skyld: Eunike Hoksrød har også vært gift med en mann tidligere.

Selv om «Farmen»-paret ikke ønsker å gi noen kommentar til denne saken, er det verdt å nevne at Hoksrød stadig deler Instagram-bilder av sin angivelige, nye utkårede. Senest forrige uke delte hun et bilde av de to sammen, festet til Aniksdals hjemsted, Jæren.

«Noen folk du plukker opp på din sti, har kommet for å bli! Jøss det rima», skriver hun til bildet, etterfulgt av emneknaggene «brafolk», «tavarepå» og «livet».

Mye oppmerksomhet

Både Aniksdal og Hoksrød endte opp som markante skikkelser gjennom sine første «Farmen»-opphold.

Førstnevnte sørget i sin tid for store skriverier om alt fra gammeldags kvinnesyn til uforsvarlig slakt av dyr, og gjorde generelt sett lite for å bli populær i gruppa.

Saken fortsetter under videoen.

KRANGLER: Finn Olav Odde og Frank Tore Aniksdal diskuterer hvordan man skal bruke arbeidskraften på ukesoppdrag. Vis mer

Hoksrød var heller ikke fremmed for tv-bråk, og havnet særlig på krigsstien med sin rake motsetning av en deltaker, predikanten Geir Magne Haukås.

Særlig oppmerksomhet fikk den frittalende vestfoldingen da hun, med mål om å terge nettopp Haukås, blottet puppene i beste sendetid.

LES OGSÅ: Tinder-profil avslørte realitydeltaker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer