«Farmen» 2020:

«Farmen»-drømmen brast: - Vondt

Etter en intens «Torpet»-finale er det avgjort hvem som får plassen på «Farmen».

«TORPET»: Etter åtte uker med «Torpet», er vinneren endelig kåret. Video: TV 2 / Privat. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Denne uka fikk «Torpet»-finalistene en gylden mulighet til å få smake på livet de har drømt om de siste månedene. Finalen av konkurransen - hvor vinneren blir fullverdig «Farmen»-deltaker - skulle nemlig avholdes inne på sistnevnte gård foran de andre deltakerne.

Karianne Amlie Wahlstrøm (29) og Mathias Scott Pascual (28) har levd på «Torpet» siden start, men fikk nylig selskap av Karianne Vilde Wølner (26) - som var kamplysten og ønsket seg tilbake til Samsjø gård.

Og kamp ble det. Etter en intens kunnskapskonkurranse satt sammen med en hinderløype, var det til slutt Wølner som sto igjen som vinner. For Wahlstrøm og Pascual betød det altså at den lille svippturen innom «Farmen» stoppet der.

JEVN KAMP: Karianne, Mathias og Karianne Vilde ga alle alt for å gå videre i konkurransen. Sistnevnte stakk av med seieren etter en intens kamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
JEVN KAMP: Karianne, Mathias og Karianne Vilde ga alle alt for å gå videre i konkurransen. Sistnevnte stakk av med seieren etter en intens kamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Bittert

- Etter åtte uker på «Torpet» så glapp seieren akkurat. Det kjenner jeg veldig på. Idet jeg på slutten løper mot Mads (programleder Mads Hansen journ.anm.) ser jeg at Karianne Vilde er på vei mot poengtavla. Det var en utrolig vond følelse, forteller Pascual etter å ha blitt slått på målstreken.

- Jeg husker øyeblikket hvor jeg bare ligger på bakken og kjenner en stor skuffelse over at jeg ikke var smartere og leste på enkelte ting i gårdsboka, fortsetter han.

Å bli slått så tett opp mot «Farmen»-finalen synes han er bittert, men han unner Wølner seieren.

- Karianne Vilde tok oss med storm og klarte å splitte opp den originale trioen vi var på «Torpet». Det var imponerende, hun er kjempedyktig. Det blir spennende å se om hun tar med seg hele «Farmen»-seieren hjem i tillegg, legger han til.

NYKOMMER: Det var ikke like enkelt for Karianne Vilde å komme inn på «Torpet» og trioen som hadde blitt etablert der. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Dum finale

Karianne Amlie Wahlstrøm, som tok til tårene i onsdagens episode, forteller at det føles kjipt å ryke ut så nærme finalen av årets «Farmen»-sesong.

- For å være helt ærlig så hadde jeg lest sykt mye og øvd så mye på kunnskap, og så er det en så dum finale hvor du skal spurte som en gærning over høyballer, sier hun, og fortsetter:

BRAST I GRÅT: Tårene trillet da Mathias og Karianne innså at de hadde tapt konkurransen om å få bli værende på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
BRAST I GRÅT: Tårene trillet da Mathias og Karianne innså at de hadde tapt konkurransen om å få bli værende på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg hadde jo sittet lenge på rumpa inne på «Torpet» og var ikke klar for å spurte. Det er litt bittert at jeg ikke klarte å dra den seieren i havn, for jeg visste at jeg hadde mye kunnskap - men for dårlig kondis.

Med tanke på at Wølner stakk av med seieren, synes også Wahlstrøm det var fortjent.

- Hun hadde best kondis og gjorde den beste innsatsen der og da - da det gjaldt. Hun er en veldig verdig vinner, mener hun.

- Ikke flaks

Den som kunne gå ut av konkurransen med hodet hevet, var altså drammenseren Karianne Vilde Wølner - som med det vant «Torpet». Det er hun rimelig lykkelig for.

- Det var en helt fantastisk følelse. Jeg hadde forberedt meg både psykisk og fysisk og føler det var veldig fortjent, sier hun.

TILBAKE: Med seieren i boks vant Karianne Vilde tilbake plassen sin på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
TILBAKE: Med seieren i boks vant Karianne Vilde tilbake plassen sin på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

26-åringen forteller at hun prioriterte å øve på det som sto i gårdsboka, noe som viste seg å være lurt.

- Jeg vet jeg ikke vant på flaks, jeg hadde forberedt meg godt og var mentalt innstilt på at jeg skulle tilbake på gården. Da jeg vant fikk jeg en ro i kroppen, sier hun videre.

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - De er redde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer