«Farmen» 2020:

«Farmen»-drama: - Jeg gikk i svart

Verden raste for Kjetil Kirk da Wiktoria Rønning måtte forlate gården.

«FARMEN»: Da det ble avgjort hvem av Wiktoria Rønning og Karianne Vilde Wølner som måtte forlate «Farmen», ble det spesielt tungt for en av de gjenværende deltakerne. Video: Thea Hope. Foto: Alex Iversen / TV 2. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk hardt for seg på gårdstunet tidligere denne uka, da storbonde Inger Cecilie Grønnerød (47) skulle velge førstekjempe, og tildelte rollen til 22 år gamle Wiktoria Rønning.

Sistnevnte var overhodet ikke enig i begrunnelsen, noe som ble grobunn for heftig diskusjon om hvorvidt valget var riktig eller ei. Men noen tvekamp kommer man ikke utenom uansett, og Rønning valgte drammenseren Karianne Vilde Wølner (26) som andrekjempe.

DUELLANTER: Karianne Vilde valgte å møte Wiktoria i tautrekking. Foto: Alex Iversen / TV 2
DUELLANTER: Karianne Vilde valgte å møte Wiktoria i tautrekking. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Duoen kjempet langt om lenge i tautrekking, og etter en intens konkurranse måtte Rønning se seg slått av motstanderen. Det er hun ikke særlig fornøyd med.

- Jeg har så ekstremt vinnerinstinkt og følte på et tidspunkt at jeg hadde kontroll. Jeg tror Karianne Vilde så for seg at hun skulle vinne lett mot meg, og at hun ble utfordret psykisk over at jeg klarte å gi såpass motstand, sier 22-åringen.

- Klarte ikke mer

Underveis i konkurransen fikk hun det hun selv beskriver som total overtenning, noe som kan ha vært spikeren i kista for hennes del. I tautrekking er det nemlig om å gjøre for deltakerne å få tre hestesko i en kasse, men en tabbe for Rønning sin del kostet henne trolig seieren.

GA ALT: Wiktoria forteller om blemmer og blødende hender etter konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA ALT: Wiktoria forteller om blemmer og blødende hender etter konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
KNUST: Wiktoria sleit med å holde tilbake tårene da hun måtte takke for seg. Foto: Alex Iversen /TV 2
KNUST: Wiktoria sleit med å holde tilbake tårene da hun måtte takke for seg. Foto: Alex Iversen /TV 2 Vis mer

- Jeg kaster den ene hesteskoen over kassa, og må begynne på nytt. En ting er hvis du kaster den litt forbi kassa, da kan du ta tak i den, men hvis du kaster for langt så tauet ikke rekker dit så henger Mads (programleder Mads Hansen journ.anm.) den tilbake på stolpen, forteller hun, og fortsetter:

- Da hadde vi holdt på i nesten en time. Den psykiske knekken der var nok til at jeg ikke klarte mer. Jeg hadde så vondt i hendene, blodet rant, og klarte ikke holde tauet lenger.

FARMEN: I sommer kunne Se og Hør avsløre at Farmen-innspillingen ble midlertidig stoppet. Dette er grunnen. Vis mer

Da Wølner omsider fikk nok en hestesko i sin kasse, valgte Rønning å gi seg.

- Jeg bare gråt og blødde. Det var en kamp jeg så for meg å vinne, men jeg klarte ikke mer, innrømmer hun, og avslører at det faktisk ikke var så verst å måtte forlate gården da hun følte seg «mett» under den fjerde uka.

- Det som derimot var tungt var å reise fra Kjetil (Kjetil Kirk journ.anm.). Han sa han var avhengig av meg der inne, så jeg var mest lei meg på hans vegne, forteller hun videre.

VANSKELIG FARVEL: Wiktoria måtte reise fra Kjetil som hun utviklet et nært bånd til. Det beskriver de begge som svært vanskelig. Foto: Alex Iversen / TV 2
VANSKELIG FARVEL: Wiktoria måtte reise fra Kjetil som hun utviklet et nært bånd til. Det beskriver de begge som svært vanskelig. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

-Rømmer fra innspillinga

At Kjetil Kirk (27) måtte bli igjen uten sin nære venn på gården, beskriver han som svært tungt.

- Verden raste idet hun røk ut og jeg gikk helt i svart. Rullegardinen gikk ned, og jeg kan fortelle at oppholdet overhodet ikke ble det samme uten henne, sier Kirk til Se og Hør.

Videre forteller 27-åringen at han i etterkant av exiten slet med å finne motivasjonen, og at gleden på gården ble borte.

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Det er riktig som Wiktoria sier, at jeg var avhengig av henne der inne. Du kan se for deg når du mister din nærmeste - det var tungt, innrømmer han.

Kirk beskriver hendelsen som at verden raste under føttene på ham.

- Jeg stakk av gårde fra Tinget, jeg orket ikke å sitte der. Jeg la på svøm langt utover i vannet og rømte på sett og vis fra problemene, forteller han, og fortsetter:

VONDT: Det var vanskelig for Kjetil å se Wiktoria måtte forlate gården. Han forteller at han sleit med motivasjonen i etterkant. Foto: Alex Iversen / TV 2
VONDT: Det var vanskelig for Kjetil å se Wiktoria måtte forlate gården. Han forteller at han sleit med motivasjonen i etterkant. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det gjorde så vondt, og jeg ville bare bort fra alt av kameraer og folk. Plutselig gikk gleden fra ti til ti minus.

Se og Hør kan naturligvis ikke avsløre hvordan det går med Kirk i konkurransen, men Rønning vil nå få mulighet til å kjempe seg tilbake på gården gjennom «Farmens» sidekonkurranse, «Torpet».

LES OGSÅ: Avslører kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer