<strong>VEKTTAP:</strong> Flere av «Farmen»-deltakerne har rast ned i vakt under TV-innspilingen. Foto: Espen Solli / TV 2
VEKTTAP: Flere av «Farmen»-deltakerne har rast ned i vakt under TV-innspilingen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

«Farmen» 2017:

«Farmen»-deltakerne raste ned i vekt under oppholdet

Har fått kjenne «Farmen»-oppholdet på kroppen.

Publisert

(Se og Hør): Det hersker liten tvil om at «Farmen»-bøndene snur opp ned på kostholdet under oppholdet på TV-gården.

Deltakerne lever som for 100 år siden, og menyen bærer derfor preg av trangere tider.

Kosemat erstattes, for det meste, med en stram husmannskostdiett. Kjøtt og godteri er også luksus.

Det har ikke bare vært en mental påkjenning - flere har også merket oppholdet på vekten. Skogoperatøren Halvor Sveen (47) er blant dem som raste ned i vekt.

<strong>FORNØYD:</strong> «Farmen»-deltakelsen har satt sine spor på Halvor Sveen. Han er fornøyd med at han har blitt sprekere. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FORNØYD: «Farmen»-deltakelsen har satt sine spor på Halvor Sveen. Han er fornøyd med at han har blitt sprekere. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Halvor, som fortsatt er på TV-skjermen, forteller til Dagbladet at han har gått ned hele 12 kilo under oppholdet.

Han prøver nå å holde det slik.

- Jeg har gått opp igjen et par kilo nå, men prøver å holde vekta i sjakk. «Farmen» har utelukkende vært et positivt prosjekt for helsa mi - jeg har blitt flinkere til å trene og kjenner at jeg har bedre selvtillit. Før var jeg veldig glad i cola og sjokolade, men det har jeg mindre lyst på nå, forteller Sveen.

- Puppene har krympet

Eunike Hoksrød (39) fra Tønsberg er en av fem bønder igjen på «Farmen». Hun har likhet med Halvor fått en «ny» kropp etter oppholdet - og gikk ned tolv kilo i løpet av ukene på gården.

Hun peker på lavere matinntak, mindre sukker og renere mat. I tillegg driver bøndene med fysisk arbeid hver eneste dag.

- Puppene mine har faktisk krympet masse etter oppholdet. Det er kanskje like greit, fniser «Farmen»-profilen Eunike Hoksrød (39).

Hun forklarer at godteri uteblir, og «at man ikke spiser et eneste e-stoff der inne».

Videre i «Farmen»

Forrige søndag kunne Eunike Hoksrød (39) feire at hun kunne bli enda en uke på farmen, da hun slo Karianne Amlie Wahlstrøm i tvekamp

Karianne ble utpekt til førstekjempe av storbonden Amalie Snøløs (21) tidligere i uka, og valgte Eunike, som hun knyttet nære bånd til under innspillingen, som kampmotstander.

Selv om Karianne erkjente at hun unnet «Farmen»-venninnen videre opphold, understreket telemarksjenta at hun ikke vippet seieren i hennes favør.

- Jeg tapte på ingen måte med vilje, og ga alt under melkespann-tvekampen. Jeg hadde veldig god kontroll i starten, men en krampe i venstre skulder ødela etter fire minutter. Eunike hadde stålkontroll, så jeg skjønte at jeg ikke hadde sjans, sa hun den gang til Se og Hør.

Eunike Hoksrød har markert seg på tv-skjermen i TV 2s populære realityserie «Farmen». Hun har blant annet vekket hun oppsikt med en «nakenprotest» i beste sendetid, for å vise at hun ikke deler meningene til et prestefølge som dukket opp på gården.

Hun har heller ikke vært redd for å ta til orde mot meddeltaker Geir Magne Haukås (47), som hun synes bedriver «kvalm» predikering på skjermen.

- Jeg tenker at når vi sier «nok er nok», så burde han stoppe. Men han bare fortsetter, og hiver seg på den ene karusellen etter den andre. Det er bare tull, sier realitydeltakeren, har hun tidligere uttalt til Dagbladet.

LES OGSÅ: Slik blir Meghan Markles nye liv

TI BUD: Geir Magne Haukås sprer det kristne budskap på «Farmen», men lever han etter de ti bud selv? Video: Miriam Bakkejord / Redigering: Marie Røssland / Foto: Preben Hunstad / TV2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer