«Farmen»:

«Farmen»-deltakeren mistet lappen etter fyllekjøring

Kristian Krubel Djupnes gikk gjennom en vanskelig tid i livet - så møtte han politiet.

MISTET LAPPEN: Kristian Krubel Djupnes mistet lappen etter fyllekjøring. Selv forklarer han at han har lært noe av hendelsen. Foto: Tor Lindseth
MISTET LAPPEN: Kristian Krubel Djupnes mistet lappen etter fyllekjøring. Selv forklarer han at han har lært noe av hendelsen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I disse dager ruller årets sesong av «Farmen» over skjermene på TV 2, og flere av årets deltakere har allerede skapt overskrifter.

Nå er det imidlertid den tilsynelatende uskyldige Kristian Krubel Djupnes (21) som står i medienes søkelys. I et nytt intervju med Dagbladet avslører han nemlig at han fortsatt sonet en promilledom da han ble plukket ut til «Farmen».

Tipset politiet

Det var i april i fjor, etter at han hadde gått gjennom en vanskelig periode, at han ble stoppet av politiet etter at en bekjent av han hadde tipset dem.

- Jeg ble tatt for fyllekjøring rett etter den vanskelige perioden, men det hang nok litt igjen. Det var faktisk en jeg kjenner som tipset politiet, og det er jeg takknemlig for. Dette var ikke første gang, og det var på tide at jeg fikk en lærepenge, forklarer han til Dagbladet.

Likevel legger ikke 21-åringen skjul på at han gikk i seg selv etter hendelsen, noe som har ført til at han har vokst mye på det i etterkant.

Ifølge Dagbladet var «Farmen»-deltakeren ferdig sonet i våres, men det er likevel et halvt år igjen til han får sette seg bak rattet. Det ser ikke Djupnes på som noe problem, og han forteller at han har blitt vant til en hverdag uten førerkort.

Saken fortsetter under bildet.

DELTAKERE: Kristian Krubel Djupnes på «Farmen» sammen med Camilla Cox Barfot. Foto: Alex Iversen / TV 2
DELTAKERE: Kristian Krubel Djupnes på «Farmen» sammen med Camilla Cox Barfot. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Kan se på meg som en trussel

Da årets deltakere ble presentert fortalte Kristian til Se og Hør at han gjerne skulle vært født flere år tidligere, og at han er gammeldags på flere måter.

- Jeg er gammeldags på mange måter, og det er stilen min. Egentlig skulle jeg ønske at jeg var født 40 år tidligere, men da hadde jeg riktignok ikke hatt Vassendgutane. Eller - jeg hadde jo hatt dem nå, så da kunne jeg snart blitt pensjonist og hatt tida til å nyte dem fullt ut, sa han.

21-åringen, som er adoptert fra Etiopia, tror det å ha gårdsarbeid som levebrød kan slå begge veier på «Farmen».

- De andre vil kanskje se på meg som en trussel, men det viktigste er at jeg bidrar og stiller med et åpent sinn. Jeg stjeler selvfølgelig mat hvis jeg må, men skal generelt prøve å unngå spill, sa Djupnes.

Saken fortsetter nedenfor.

FARMEN: Dette er årets deltakere i «Farmen». Konkurransen har allerede begynt å tilspisse seg. Foto: Alex Iversen / TV 2
FARMEN: Dette er årets deltakere i «Farmen». Konkurransen har allerede begynt å tilspisse seg. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Avkrefter ryktene

Gjennom flere uker på gården har flere av årets deltakere knytt tette bånd, og spekulasjonene om en mulig romanse mellom «Farmen»-deltakerne Amalie Snøløs (21) og Mats Beylegaard Brennemo (28) har fått god plass i både denne og forrige ukes tv-episoder.

Overfor Se og Hør avkreftet imidlertid Amalie Snøløs at hun har funnet kjærligheten på «Farmen»-gården tidligere denne uken.

- Nei, det har jeg ikke. Jeg har fått en del spørsmål om meg og Mats, men der er det ikke noe mer enn vennskap.

Mats Beylegaard Brennemo forteller på sin side at han rakk å knytte sterke bånd til Snøløs inne på tv-gården. Men - som hans kvinnelige meddeltaker påpeker - bare på et vennskapelig nivå.

- Man er i en boble der inne, og Amalie er ei flott jente. Vi var gode støttespillere for hverandre, og kommer til å holde kontakten, sa Brennemo.

Mats fortalte også at selv hans mamma og søsken spør og graver når det kommer til forholdet mellom han og Amalie.

LES OGSÅ: - Vi brukte god tid på å bli kjent før vi ble kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer