«Farmen»:

«Farmen»-deltakeren mistet lappen etter fyllekjøring

Kristian Krubel Djupnes gikk gjennom en vanskelig tid i livet - så møtte han politiet.

MISTET LAPPEN: Kristian Krubel Djupnes mistet lappen etter fyllekjøring. Selv forklarer han at han har lært noe av hendelsen. Foto: Tor Lindseth
MISTET LAPPEN: Kristian Krubel Djupnes mistet lappen etter fyllekjøring. Selv forklarer han at han har lært noe av hendelsen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I disse dager ruller årets sesong av «Farmen» over skjermene på TV 2, og flere av årets deltakere har allerede skapt overskrifter.

Nå er det imidlertid den tilsynelatende uskyldige Kristian Krubel Djupnes (21) som står i medienes søkelys. I et nytt intervju med Dagbladet avslører han nemlig at han fortsatt sonet en promilledom da han ble plukket ut til «Farmen».

Tipset politiet

Det var i april i fjor, etter at han hadde gått gjennom en vanskelig periode, at han ble stoppet av politiet etter at en bekjent av han hadde tipset dem.

- Jeg ble tatt for fyllekjøring rett etter den vanskelige perioden, men det hang nok litt igjen. Det var faktisk en jeg kjenner som tipset politiet, og det er jeg takknemlig for. Dette var ikke første gang, og det var på tide at jeg fikk en lærepenge, forklarer han til Dagbladet.

Likevel legger ikke 21-åringen skjul på at han gikk i seg selv etter hendelsen, noe som har ført til at han har vokst mye på det i etterkant.

Ifølge Dagbladet var «Farmen»-deltakeren ferdig sonet i våres, men det er likevel et halvt år igjen til han får sette seg bak rattet. Det ser ikke Djupnes på som noe problem, og han forteller at han har blitt vant til en hverdag uten førerkort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer