«Farmen»:

«Farmen»-deltakere røper romanse

Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm har funnet tonen.

PÅ DATER'N: Fjorårets vinner Per Gunvald Haugen forteller at han og meddeltaker Karianne Wahlstrøm har fått et godt øye til hverandre. Foto: Alex Iversen / TV 2
PÅ DATER'N: Fjorårets vinner Per Gunvald Haugen forteller at han og meddeltaker Karianne Wahlstrøm har fått et godt øye til hverandre. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Per Gunvald Haugen (46) gikk helt til topps i fjorårets sesong av «Farmen» på TV 2 - og ble dermed stolt vinner av både hytte og bil. 46-åringen har holdt kontakten med mange av deltakerne etter innspillingen, og kan nå røpe at han har fått et ekstra godt øye til en av dem.

Han og Karianne Amlie Wahlstrøm (30) har nemlig hatt mye kontakt den siste tida, og har smått datet hverandre siden juletider, forteller «Farmen»-vinneren til Se og Hør.

- Vi traff hverandre på «Farmen»-gården og har beholdt kontakten siden den gang. Det er litt smådating mellom oss nå, sier 46-åringen.

Haugen understreker at romansen først fikk bein å gå på etter innspillingen, og at de ikke hadde noe forhold inne på gården.

Aust-Agder Blad omtalte saken først.

«FARMEN»: Per Gunvald Haugen er den første utfordreren som vinner «Farmen». Det gjør ham historisk. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen Vis mer

- Ikke kjærester

Til tross for at de to «Farmen»-deltakerne nå nyter hverandres selskap, går de forsiktig fram. Haugen understreker også at de ikke er kjærester enda.

- Vi er ikke kjærester, og det haster vi ikke med, heller. Det er vi enige om, sier 46-åringen.

- Hva er det du liker med Karianne?

GOD KONTAKT: Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm har fått et godt øye til hverandre. Foto: Privat
GOD KONTAKT: Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm har fått et godt øye til hverandre. Foto: Privat Vis mer

- Hun er veldig skjønn og har en utrolig utstråling, sier «Farmen»-vinneren.

Wahlstrøm bekrefter romansen overfor Se og Hør.

- Vi har fått en veldig god tone, og jeg trives veldig god med han. Han er en bra mann som jeg gleder meg til å være mer sammen med. Vi skynder oss sakte, sier hun.

Haugen sier til Se og Hør at han og flere av de andre «Farmen»-deltakerne møttes til middag etter finalefesten i fjor - der Wahlstrøm også deltok. Siden den gang har de holdt kontakten og utviklet et nært bånd.

BITTERT: Daniel Viem Årdal gikk tapende ut av «Farmen« 2020. Nå beskylder han TV 2 for å ha hjulpet Per Gunvald Haugen å vinne. Video: TV 2, Ingebjørg Iversen. Bilder: Alex Iversen / Eivind Senneset. Reporter: Ingebjørg Iversen / Henriette Eilertsen Vis mer

Historisk

Haugen gikk som nevnt helt til topps i «Farmen» i fjor - og ble med det historisk. Det var nemlig første gang i «Farmen»-historien at en utfordrer vant den populære realitykonkurransen.

46-åringen fra Gjerstad i Agder ble dermed stolt eier av både hytte og bil - en premie han har valgt å beholde.

- Dette har vært en utrolig reise og et kick uten like, sa den ferske vinneren til Se og Hør etter finalen i fjor.

INTIMT: En rekke videoer og bilder på sosiale medier av en fest med tidligere «Farmen»-deltakere har skapt reaksjoner. Vis mer

Da Se og Hør snakket med 46-åringen tidligere i år, kunne han røpe at prosessen med å bygge hytta er i full gang. Tomta er kjøpt, og vinnerhytta blir å finne på Gautefall.

- Vi begynner med støping i mai, og tomta er på plass. Vi har fått en god avtale med Norgeshus. Vi håper at vi kan ha åpning av hytta i oktober, og da håper vi hele «Farmen»-gjengen kommer på besøk, sa han i februar.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer