SIKTET FOR BEDRAGERI: «Farmen»-deltageren Mads Fosdal (28) er slått konkurs og står tiltalt for bedrageri, skriver ABC Nyheter. Foto: Andreas Fadum
SIKTET FOR BEDRAGERI: «Farmen»-deltageren Mads Fosdal (28) er slått konkurs og står tiltalt for bedrageri, skriver ABC Nyheter. Foto: Andreas FadumVis mer

«Farmen»-deltager tiltalt for bedrageri

TV 2 visste ikke om tiltalen mot en av deltagerne i den populære realityserien.

SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltageren Mads Fosdal (28) er slått konkurs og står tiltalt for bedrageri, skriver ABC Nyheter.

Fosdal vil ifølge nettsiden stå tiltalt for å ha «kjøpt» fire luksusbiler ved å forfalske sin innbetaling av til sammen 2 379 990 kroner, samt mindre brudd på trafikkbestemmelsene.

- Fosdal erkjenner ikke straffeskyld. Han har forklart seg i politiavhør om tiltalen som foreligger, og vil forklare seg ytterligere når saken kommer opp i retten i november, sier Fosdals advokat Niels-Christian Schelver Petersen til Dagbladet.

TV 2s presseansvarlige for «Farmen», Alex Iversen, sier til ABC Nyheter at de ikke var klar over tiltalen mot Fosdal da de valgte å sende ham inn på TV-gården.

– Deltagerne er gjennom en omfattende søkeprosess, men vi har ikke mulighet til å be om vandel av deltakere i TV-programmer. Vi er derfor avhengig av at de vi tar med i programmene er ærlige overfor oss, sier Iversen.

LES OGSÅ: - Jeg savnet familien voldsomt

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.