«Farmen» 2020:

«Farmen»-bråket: - Ville avsløre meg

Smittevernsskandalen på tv-gården fortsetter å skape kaos i kulissene.

HESTEDRAMA: Da det begynte å tordne på Farmen, reagerte hesten Tømte sterkt. Slik var det for Sindre Nyeng og Inger Cecilie Grønnerød. Video: Privat Vis mer
Publisert

Tirsdag kunne Se og Hør avsløre at flere av årets «Farmen»-deltakere har brutt en rekke smittevernregler i løpet av tiden på gården.

Enkelte har ved flere anledninger dratt til andre nærliggende hytter rundt «Farmen»-gården, hvor de fikk alt fra mat og godteri til alkohol. Enkelte fikk også ringe hjem.

Tirsdag ettermiddag får Se og Hør opplyst at et av tilfellene med telefonbruk kunne ha kostet én deltaker dyrt.

At «Farmen»-deltaker Inger Cecilie Grønnerød (47) er hestebonde, er nemlig noe hun ikke hadde tenkt til å dele med de andre deltakerne.

Da Se og Hør møtte henne bare kort tid før de sjekket inn på gården, fortalte 47-åringen at hun ville ha dyrevelferd i fokus på gården, men at hun ville ligge lavt om relevant erfaring som hun hadde med seg i bagasjen.

- Ville avsløre meg

På nåværende tidspunkt på gården er det ikke kjent blant de andre deltakerne at Inger Cecilie Grønnerød faktisk driver et hestesenter hjemme i Halden.

Overfor Se og Hør hevder hun imidlertid nå at en annen deltaker har forsøkt å avsløre henne da han fikk tilgang på telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer