«Farmen»-Anita måtte amme i klasserommet

Anita Kallestad ble mor for første gang som 21-åring.

SNAKKER MED BROREN: «Farmen»-deltager Anita Kallestad jobber som såkalt «klarsynt» hos Magic Circle, men bruker evnene sine også privat.  Foto: Tor Lindseth
SNAKKER MED BROREN: «Farmen»-deltager Anita Kallestad jobber som såkalt «klarsynt» hos Magic Circle, men bruker evnene sine også privat. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Anita Kallestad (44) fra Voss er vant til å møte skeptikere når hun forteller at hun lever av sine synske evner.

- Jeg ser, hører, kjenner og føler ting. Jeg liker ikke å bli kalt spåkone. Alle har jo evner, det samme har jeg, og jeg er så heldig å få jobbe med det hver dag, smiler den spreke tobarnsmoren til Se og Hør.Allerede i første episode av «Farmen» overrasket hun en svært skeptisk Lasse Bergseter (49), da hun tilsynelatende sanset at han nylig hadde mistet en som sto ham nær.

Vondt tap

Det kan den sympatiske vestlendingen kjenne seg så altfor godt igjen i. Da Anita var 16 år gammel ble nemlig hun selv og familien rammet av en tragedie.– Det mest dramatiske jeg har opplevd var da jeg mistet broren min. Det er det vondeste jeg har gått gjennom. Han var bare 19 år gammel, forteller Anita åpenhjertig.– Det å miste ham, var vondt. Vi var som perler på en snor, legger hun til.

Anita forteller at hun som ung jente fant trøst i det å snakke til sin avdøde storebror. Også i dag opplever hun å kunne kommunisere med ham fra det hun mener er «den andre siden».– Jeg har fortsatt kontakt med ham. Noen ganger er han veldig til stede, andre ganger er han ikke det, bedyrer Kallestad, og innrømmer at den åndelige kontakten er til stor trøst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer