«Farmen»-Anita måtte amme i klasserommet

Anita Kallestad ble mor for første gang som 21-åring.

SNAKKER MED BROREN: «Farmen»-deltager Anita Kallestad jobber som såkalt «klarsynt» hos Magic Circle, men bruker evnene sine også privat.  Foto: Tor Lindseth
SNAKKER MED BROREN: «Farmen»-deltager Anita Kallestad jobber som såkalt «klarsynt» hos Magic Circle, men bruker evnene sine også privat. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Anita Kallestad (44) fra Voss er vant til å møte skeptikere når hun forteller at hun lever av sine synske evner.

- Jeg ser, hører, kjenner og føler ting. Jeg liker ikke å bli kalt spåkone. Alle har jo evner, det samme har jeg, og jeg er så heldig å få jobbe med det hver dag, smiler den spreke tobarnsmoren til Se og Hør.

Allerede i første episode av «Farmen» overrasket hun en svært skeptisk Lasse Bergseter (49), da hun tilsynelatende sanset at han nylig hadde mistet en som sto ham nær.

Vondt tap

Det kan den sympatiske vestlendingen kjenne seg så altfor godt igjen i. Da Anita var 16 år gammel ble nemlig hun selv og familien rammet av en tragedie.

– Det mest dramatiske jeg har opplevd var da jeg mistet broren min. Det er det vondeste jeg har gått gjennom. Han var bare 19 år gammel, forteller Anita åpenhjertig.

– Det å miste ham, var vondt. Vi var som perler på en snor, legger hun til.

Anita forteller at hun som ung jente fant trøst i det å snakke til sin avdøde storebror. Også i dag opplever hun å kunne kommunisere med ham fra det hun mener er «den andre siden».

– Jeg har fortsatt kontakt med ham. Noen ganger er han veldig til stede, andre ganger er han ikke det, bedyrer Kallestad, og innrømmer at den åndelige kontakten er til stor trøst.

Se Anita snakke om broren sin i «God kveld Norge»-klippet nedenfor.

Fikk Farmen-hjelp av bestemor

Storebroren er ikke den eneste av hennes kjære som tar kontakt fra den andre siden, ifølge Anita.

Hun forteller at hun oppsøkte hjelp fra blant andre sin døde bestemor under oppholdet på «Farmen»-gården.

– Jeg kjenner en tilstedeværelse av mine egne som er gått bort, og ber om å få hjelp fra den andre siden, blant annet av min farmor på «Farmen». Hun ble født i 1911, og var jo der på den tiden, smiler 44-åringen.

Tøff tid

Selv er Anita mor til to store barn, Tobias (17) og Henriette (21). «Farmen»-deltageren  legger ikke skjul på at det bød på utfordringer å bli mamma i ung alder.

– Jeg fikk Henriette da jeg var bare 21 år gammel. Det var tøft. Jeg flyttet til Voss, traff en kar – og etter tre måneder var jeg gravid, forteller Anita.

– Jeg gikk på skole og måtte amme i klasserommet. Men det gikk greit, jeg holdt ut. Det er jeg usigelig glad for i dag, sier realitydeltageren.

PÅ TV: Anita Kallestad (ytterst t.v.) forteller at samtaler med sin avdøde farmor har vært til hjelp under «Farmen»-innspillingen, der deltakerne skal leve som om året var 1916.  Foto: Espen Solli/ TV 2
PÅ TV: Anita Kallestad (ytterst t.v.) forteller at samtaler med sin avdøde farmor har vært til hjelp under «Farmen»-innspillingen, der deltakerne skal leve som om året var 1916. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Sophie Elise kledde seg ut som «sitt gamle selv» på Halloween

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer