«Farmen»-Andreas har forlovet seg

Realitystjernen Andreas Nørstrud bekrefter at det nærmer seg et bryllup.

EN LYKKELIG MANN: Fjoråret største reality-profil, Andreas Nørstrud, har fått seg kjæreste. Nå har han også fridd - og fått ja - av sin kjære. Foto: FameFlynet
EN LYKKELIG MANN: Fjoråret største reality-profil, Andreas Nørstrud, har fått seg kjæreste. Nå har han også fridd - og fått ja - av sin kjære. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Andreas Nørstrud (29) fikk mye oppmerksomhet under fjorårets «Farmen» på TV 2, først og fremst for sine, for mange, svært konservative meninger om det meste, deriblant kvinners rolle i samfunnet. Til tross for sine harde utspill, ble kristne Andreas, som selv har en sønn utenfor ekteskapet, godt likt av de andre på gården.

Til Se og Hør var Nørstrud tidlig ute og uttalte at når han gifter seg, så håper han at det er med en jomfru.

Nå har 29-åringen fått seg kjæreste. Og som om ikke det er nok, har han også fridd til sin nye flamme, som heter Maren Andrea Hansen.

- Det skjer stor ting om dagen, ja. Vi får se hvordan bryllupet blir, det har vært snakk om Dyrsku'n, men det er ikke sikkert, sier den tidligere reality-deltageren til Se og Hør.

Seljordutstillinga Dyrsku'n er en årlig landbruksmesse som arrangeres over tre dager den andre hele helgen i september på Dyrskuplassen i Seljord i Telemark.

Andreas bekrefter også den hyggelige nyheten på sin egen Facebook-profil.

Til Se og Hør har den frittalende telemarkingen aldri lagt skjul på at han har hatt flere jenter i kikkerten på samme tid - uten at det, frem til nå, har resultert i noe konkret. I desember i fjor fortalte han at også jomfruer tar kontakt med ham.
 
- Det er mye mulig at de finnes. Jeg vet faktisk at de finnes, det er flere jomfruer som har kontaktet meg. Men så må det jo være en jente som kan passe sammen med meg på andre måter også. Jeg har hatt kontakt med flere jenter, og har fortsatt det. Men det er ikke noe å skrive hjem om ennå, sa han den gang.

I mai i år ble Andreas Nørstrud tildelt prisen for «Årets realitydeltager» under Gullruten i Bergen.LES OGSÅ: - Jeg har blitt kontaktet av flere jomfruer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer