FIKK TVILLINGER: Tidligere «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud og kona Maren Andrea Nørstrud har blitt foreldre til tvillingjenter. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og Hør
FIKK TVILLINGER: Tidligere «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud og kona Maren Andrea Nørstrud har blitt foreldre til tvillingjenter. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og Hør Vis mer

Andreas Nørstrud:

«Farmen»-Andreas avslørte babynyhet på Facebook

Fikk eneggede jenter.

Publisert

Den tidligere «Farmen»-deltakeren Andreas Nørstrud (33) og kona Maren Andrea Nørstrud (22) er blitt tvillingforeldre. Det annonserer Nørstrud i et Facebook-innlegg:

«Disse jentene kom til høstjevndøgn. Eneggede tvillinger, som sin far», skriver realitydeltakeren, ifølge Nettavisen.

Det var tidligere denne måneden at Nørstrud, som var blant «Farmen»-deltakerne i 2012, røpet at han blir seksbarnspappa. Fra før har 33-åringen og kona tre jenter. I tillegg har Nørstrud en sønn fra et tidligere forhold.

- Fruktbarheten fungerer

- Vi er veldig glade og fornøyde. Vi ser frem til å få flere barn. Det er artig at fruktbarheten fungerer, uttalte han til TV 2 den gang, og la til:

- Det blir travle år fremover, så jeg blir ikke arbeidsledig. Det blir en jobb å skaffe en mann til disse jentene om 15 til 20 år.

Nørstrud, som gjennom deltakelsen i «Farmen» skapte mange overskrifter om sitt konservative kvinne- og homofilisyn og sine kontroversielle uttalelser, giftet seg med Hansen i hans hjembygd Tuddal i Telemark i 2013.

Frieriet foregikk på samme sted, i august samme år:

- Jeg hadde beiset og gikk i arbeidsklær. Etter hvert tok jeg henne til side, og spurte om hun ville leve et liv med meg. Jeg kjente at hjertet slo litt raskere, men jeg la ikke så mye innsats i det ytre, fortalte Nørstrud til Se og Hør.

Kontroversielle utspill

Som 16-åring sto Nørstruds kone fram i Fredriksstad Blad sammen med sin mor og fortalte om en tøff ungdomstid preget av alkohol og narkotika. Det hører imidlertid fortida til, og for den konservative «Farmen»-deltakeren var det ikke det han la mest vekt på i valg av kone.

- Det gjør meg ingenting. Alle gjør valg i livet som ikke er bra, og det viktigste for meg er at jenta er ren. Hun dummet seg ut da, men det er ingen krise nå, sa han til ukebladet.

Siden den gang har det stort sett vært stille fra den omstridte «Farmen»-deltakeren - helt til han i 2016 nok en gang skapte overskrifter, etter enda en kontroversiell uttalelse i et intervju med «God kveld Norge».

For mens kona fortalte at hun av og til synes det var slitsomt med to små i hus - og spesielt på nattestid – skjøt Nørstrud inn at det slett ikke var slitsomt for han.

- Jeg sover for meg selv. Jeg synes det er hennes oppgave å ta vare på ungene, sa 33-åringen.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Andreas Nørstrud, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Slik er den norske milliardærarvingens nye liv.

TRADISJON: Farmen-Andreas festantrekk var en tradisjonell parkas med kniv i beltet. Video: Øistein Norum Monsen Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer