Amalie Snøløs + Daenerys Targaryen:

«Farmen»-Amalie hadde aldri sett «Game of thrones». Så begynte meldingene å tikke inn

- Prøver ikke å likne.

SER DU LIKHETEN? «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) har registrert at mange sammenlikner henne med Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic
SER DU LIKHETEN? «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) har registrert at mange sammenlikner henne med Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic Vis mer
Publisert

I «Farmen»s fjerde tv-uke har flere rukket å bite seg merke i sørlandsjenta Amalie Snøløs (21).

Den unge realitydeltakeren er stadig å se i tradisjonelle, så vel som sosiale medier - der et av samtaleemnene er tilknyttet en viss dragedronning.

Mange vil nemlig ha det til at Snøløs er kliss lik den populære «Game of Thrones»-karakteren Daenerys Targaryen, spilt av britiske Emilia Clarke (30).

Overfor Se og hør vedkjenner Snøløs at hun er godt kjent med sammenlikningen.

- Stort kompliment

HALLOWEEN-KOSTYME? Amalie Snøløs lot venninna, Synne Vatne Tønnesen, sminke og kle henne opp som Daenerys Targaryen. Foto: Synne Vatne Tønnesen.
HALLOWEEN-KOSTYME? Amalie Snøløs lot venninna, Synne Vatne Tønnesen, sminke og kle henne opp som Daenerys Targaryen. Foto: Synne Vatne Tønnesen. Vis mer

- Jeg har hørt det tidligere, men det har vært spesielt mye pågang den siste tida, forteller 21-åringen.

Etter at Snøløs (passende «Game of thrones»-etternavn, for øvrig), dukket opp på «Farmen», har meldingene fra publikum tikket inn på telefonen.

- Det er kjempehyggelig at folk påpeker at jeg likner på henne, og jeg tar det som et stort kompliment. Det handler antakeligvis om at vi begge har et ganske arisk utseende, veldig hvitt hår og litt mørkere øyenbryn, sier «Farmen»-deltakeren, som understreker at hun aldri har forsøkt å kopiere «dragenes mor».

- Jeg prøver ikke å likne på henne, og har alltid vært den jeg er, sier hun.

- Hva med å kle deg ut som henne på Halloween?

- Nei, ha-ha. Det blir for dumt!

Selv har Snøløs akkurat begynt å se «Game of thrones».

- Ja, jeg måtte jo det! Jeg har bare sett to episoder foreløpig, og det er over all forventning. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

Når du kjører en bestemt stil kan man ofte dra det for langt #farmen2017 #farmen

A post shared by Espen PA Lervaag (@espenpalervaag) on

- Bare kropp

Det er ikke bare for «Game of thrones» at Snøløs, som måtte i sin første tvekamp forrige søndag, skaper overskrifter.

Forrige uke gikk meddeltaker Vidar Helseth (38) hardt ut mot TV 2s framstilling av Snøløs på tv, der han pekte på hvordan 21-åringen mistenkelig ofte ble filmet i bikinitopp.

- Det er bare kropp og ikke noe annet. Jeg forstår hvorfor de tenker sånn, at vi alle er en del av et realityprogram og må forvente å havne i en rolle. Likevel finner jeg det ordentlig frustrerende, for det gjenspeiler ikke virkeligheten, meddelte Helseth, som måtte forlate «Farmen»-gården for snart to uker siden.

Selv hadde Snøløs delte meninger om TV 2s klippejobb.

- Jeg synes det er litt trist at de velger å fronte kroppen min, når jeg selv vet at jeg har mer å by på. Men greit, de lager tv - og gir kanskje folket det de vil ha? Det må jo være en grunn til at de har tatt med de få sekundene av meg i bikini, sa hun.

Snøløs har for øvrig lagt lokk på spekulasjonene om en mulig romanse med meddeltakeren Mats Beylegaard Brennemo (28), og uttalte til Dagbladet forrige uke at de to «aldri har vært noe mer enn venner».

Mats Beylegaard Brennemo (28) trakk seg fra «Farmen» forrige søndag, etter å ha slått hodet og fått hjernerystelse.

LES OGSÅ: NRK-Line: - Jeg har på onani-alarm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer