Åsta Hølmo fra «Farmen»:

«Farmen»- Åsta har funnet kjærligheten

Etter at «Farmen»-oppholdet førte til brudd for Åsta, har hun på nytt funnet lykken.

FÅTT KJÆRESTE: Åsta Hølmo, som var å se i fjorårets sesong av Farmen avslører at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Espen Solli / TV 2
FÅTT KJÆRESTE: Åsta Hølmo, som var å se i fjorårets sesong av Farmen avslører at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

(Seoghør.no): I kveld er den populære realityserien «Farmen» igjen å se på norske tv-skjermer med sin 13. sesong.

Fjorårets deltaker Åsta Hølmo (24) nådde sist sesong nesten til topps i realityserien, men kun fire dager før finalen måtte sykepleieren fra Tomrefjord i Møre og Romsdal forlate konkurransen.

Etter oppholdet ble det også kjent at deltakelsen på «Farmen» hadde tært på Åstas forhold, og hadde ført til brudd, men i et intervju med Dagbladet avslører hun at hun igjen har funnet kjærligheten.

Opplever verden med kjæresten

Til avisen forteller hun at hun i tiden etter «Farmen» har sagt opp jobben som sykepleier for å oppleve verden. Hun satte kursen mot Asia tidligere denne måneden, og blir borte helt til mars neste år.

24-åringen forklarer at hun reiser med minst mulig fastlagte planer, men heller satser på å følge impulsene og det som frister mest underveis. Åsta skal også få selskap av kjæresten på deler av turen.

– Han er mye savnet her nede, men skal heldigvis være med på deler av reisen, forteller hun i en sms til avisen.

Åsta røper imidlertid ikke navnet på sin nye drømmemann.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ GÅRDEN: Her er Åsta med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Espen Solli/TV 2
PÅ GÅRDEN: Her er Åsta med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Lærte mye

Åsta har tidligere til Dagbladet beskrevet oppholdet på «Farmen» som en opplevelse for livet – på godt og vondt.

– Det var elleve fantastiske, men også knallharde uker. Det var helt greit å ryke, jeg hadde ingen intensjoner å komme helt til finalen, og kom mye, mye lenger enn jeg hadde forventet, fortalte hun til Dagbladet kort tid etter at hun måtte forlate gården.

Sykepleieren fortalte at hun har lært enormt mye om seg selv etter tv-oppholdet.

– Jeg har fått bedre tålmodighet, og lært at det er veldig viktig å bry seg om hverandre, og være til stede – ikke minst i møtet med andre folk. Jeg har også lært at ikke alle kamper er verdt å ta, sa hun den gang.

LES OGSÅ: «Farmen»-Gaute i hett kyss på Instagram