SCENEGLAD: Jeg elsker å opptre, forteller Annie. Og enda godt er det, fremover blir det mye turnévirkosomhet. Foto: SCANPIX
SCENEGLAD: Jeg elsker å opptre, forteller Annie. Og enda godt er det, fremover blir det mye turnévirkosomhet. Foto: SCANPIX Vis mer

Farlig med stjernenykker

- I Berlin er jeg bare meg selv.

SEHER.NO: Etter å ha blitt kastet ut av leiligheten i Bergen flyttet "Chewing Gum"-Annie (30) til Berlin rundt årsskiftet. Nå er hun klar for å erobre musikkverdenen med en ny plate, men vil unngå stjernestatusen.

- På noen måter tror jeg det er farlig å tenke på seg selv som stjerne. Jeg synes det er helrig å ha to hatter. Hjemme i Berlin er jeg bare meg selv, og tar oppvasken og støvsuger. Det er viktig å ha et normalt liv, sier hun til VG.

Annie, eller Anne Lilia Berge Strand som hun egentlig heter, angrer iblant på at hun ble artist.

- Jeg jobber i en bransje hvor det hele tiden er mye rart som skjer. Av og til lurer jeg på hvorfor jeg driver med dette - og ikke heller bare blir en snekker, eller noe. Men jeg tror at uansett hva som skjer så må man ikke stoppe, sier Annie til avisen.

Og platen hennes heter nettopp "Don't Stop". Den forrige ble ingen pengesuksess, selv om hun hadde et par store hits. Men som hun sier selv, det er nesten ingen plater som selger lenger.

Istedetfor er det konserter som artistene kan tjene penger på. Annie skal bare spille en konsert i Norge i sommer, på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, men vil spille seg gjennom omtrent hele Europa. Men hard jobbing er hun ikke redd for, i forbindelse med den forrige plata var hun på seks turnéer i USA alene, i tillegg kom resten av verdens kontinenter unntatt Afrika.

- Jeg lover å gi alt, forteller hun.

LES OGSÅ: Fikk kjendisråd av storebror