OPP I VEKT: Men nå skal Evas rollefigur Gabrielle legge på seg og bli tobarnsmamma. Spørs om jålete Longoria liker dette... Foto: All Over Press
OPP I VEKT: Men nå skal Evas rollefigur Gabrielle legge på seg og bli tobarnsmamma. Spørs om jålete Longoria liker dette... Foto: All Over PressVis mer

- Farlig lett å legge på seg

Det er ikke bare Eva Longoria som jobber seg opp i vekt...

Se vår fete bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Smekre Eva Longoria (33) er i full sving med å legge på seg for rollen som Gabrielle i "Frustrerte fruer".

Årsaken er at rollefiguren nå skal gå fra en real femme fatale til en sliten tobarnsmor når sesong fem av serien starter til høsten, og da skal hun opp rundt ti kilo.

Vekt er og blir et viktig tema i Hollywood, men det er heldigvis ikke alle som er villige til å risikere alt for en syltynn kropp og bli "thinspiration" for unge jenter.

Noen av dem jobber minst like hardt for å legge på seg.

- Himmelsk i to dager
Den vanligste grunnen til at Hollywoods største stjerner plutselig veier ti kilo mer, er ikke overraskende at rollefiguren deres krever det.

Vakre Renee Zellweger (39) gikk som kjent opp og ned 12 kilo to ganger for "Briget Jones"-filmene.

Blondinen fråtset i fet mat og øl for å komme seg opp i vekt, men har avslørt at det ikke var bare-bare å legge på seg.

- Det høres himmelsk ut. Det er det i to dager, og så blir du bare mett, ok? sa hun til Daily Mail.

- Etter en uke er glukosenivået ditt helt gærent. Du er høyt og lavt. Det føles ikke godt, og ingen har lyst til å høre etter, men det er sannheten, fortsatte hun.

Spiste normalt - la på seg
Også Oscar-vinner Nicole Kidman (41) måtte opp i vekt.

Da hun skulle spille inn "The Reader", bar det opp ti kilo.

Vi dødelige helst bør spise fire sunne måltider eller mer om dagen. Det var et relativt normalt kosthold som måtte til for at Kidman skulle legge på seg.

- Hun spiser opptil fire måltider om dagen, og det er ikke uvanlig å se henne jobbe seg gjennom en stor tallerken med pasta og brød og så dessert, sa en kilde til Daily Mail.

Men Kidman sa i fra seg rollen, og formfulle Kate Winslet (32) tok over jobben. Etter kort tid var Nicole en vever kvinne igjen...

- Blir gøy å se det skje
Nylig annonserte Matthew McConaughey (38) at han må opp i vekt for rollen i "The Grackle", og han gleder seg!

- Karakteren min skal være sterk som en okse, men med kjøtt på kroppen. Det blir gøy å se det skje. Det kommer til å bli morsomme historier og bilder i tabloidene, fordi jeg må uansett ut og sole magen min, sa han til Starpulse.com.

Og Matthews gode kollega George Clooney (47) måtte også få på seg et par kilo ekstra da han skulle spille inn Syriana.

Men han likte ikke tanken på hvor enkelt det var å rømme fra matchvekten.

- Det var deprimerende lett å gå opp i vekt. Kiloene rant på, og jeg var ivrig etter å få dem vekk etterpå. Det var farlig lett å legge på seg 16 kilo på 30 dager, og det gjorde meg nedfor, sa han ifølge Evening Echo.

Det er allikevel Jared Leto (36) tar bokstavelig talt kaka.

Fikk podagra
For rollen som Mark David Chapman, altså han som tok livet av John Lennon, i "Chapter 27", måtte han opp utrolige 30 kilo i rekordfart.

Slikt blir det helseskader av, og Leto annonserte etter filminnspillingen at han hadde pådratt seg podagra og måtte bli trillet rundt i rullestol.

- Jeg ville aldri gjort det igjen! Det skapte helt klart problemer for meg. Jeg fikk i hvert fall et problem med føttene mine. Mot slutten av filminnspillingen var det så vondt at jeg ikke lenger klarte å gå lengre distanser, sa han ifølge Imdb.com.

I bildespesialen under kan du se stjernenes store vektforandring:

OPP OG NED: Renee Zellweger la på seg 12 kilo for å spille Bridget Jones - to ganger. Så raste hun ned i vekt igjen. Foto: AP/Scanpix
OPP 30 KILO: Klarer du å kjenne igjen denne karen? Foto: Fame Flynet
I MATCHVEKT: Mannen på forrige bilde var Jared Leto. Han la på seg 30 kilo for rollen i "Chapter 27" - og fikk podagra. Foto: Stella Pictures
OPP 16 KILO: George Clooney forteller at det var litt for enkelt å legge på seg for rollen i Syriana. - Kiloene rant på, sier han. Foto: Glen Wilson
I MATCHVEKT: Slik ser Clooney ut når han spiser normalt. Ikke verst, eller hva? Foto: All Over Press
I HARDTRENING: Robert De Niro var en gang en ganske vever kar, og måtte derfor kaste i seg mat og trene mye for rollen i "Raging Bull".
ÅRENE GÅR: De Niro har vokst seg til, og slik ser han ut den dag i dag. Foto: All Over Press
VAKKER: Eva Longoria er en av de mest populære kvinnene i "Frustrerte fruer"... Foto: Stella Pictures
OPP I VEKT: Men nå skal Evas rollefigur Gabrielle legge på seg og bli tobarnsmamma. Spørs om jålete Longoria liker dette... Foto: All Over Press
UGJENKJENNELIG Ja, det er Christina Ricci til venstre, men ser du hvem som er til høyre? Foto: AP
SLÅENDE VAKKER: Til høyre var det Charlize Theron, som måtte opp ti kilo for rollen "Monster". Hun måtte i tillegg sette inn løstenner og holde seg langt unna håret sitt. Til gjengjeld vant hun en Oscar. Foto: All Over Press
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.