Farget håret rødt

January Jones droppet frisyren hun har hatt gjennom fem sesonger av «Mad Men».

MANDAG: Slik ser January Jones ut nå. Bildet ble tatt på mandag, da hun var ute å spiste lunsj med sønnen. Foto: Fame Flynet
MANDAG: Slik ser January Jones ut nå. Bildet ble tatt på mandag, da hun var ute å spiste lunsj med sønnen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: January Jones (34) er kjent fra serien «Mad Men», som går på MAX. Der er seerne vant til å se hun som blondinen Betty Draper. Men nå er hun ikke blond lenger.

Mandag formiddag ble Jones observert i Pasadena med rødt hår, etter å ha spist lunsj med sønnen Xander.

Nå har hun vært mor i ti måneder. Fortsatt vet ingen hvem som er barnefaren. Spekulasjonene om hvem det kan være, har forfulgt Jones siden hun offentliggjorde graviditeten i april.

Sist gang hun ble observert, torsdag 14. juni, var hun fremdeles blondine. Derfor har skuespillerinnen mest sannsynlig farget håret i helgen.

Frisyren var også betraktelig lengre enn før, og derfor har hun muligens satt inn kunstige hårforlengelser. Forandringen av hårfargen skjedde etter at den femte sesongen av «Mad Men» var ferdig på amerikansk tv for få uker siden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tok med lille Xander på handletur   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer