Fargerik Idol-trio

Gjør deg klar for BWY. Idol-gutta er klar med singelen Wanna C U Dance. Se video.

HER ER BWY: Thomas Frantzen, Trung Toan Tong og David Bakke er "Black, White Yellow" dog i en litt annerledes rekkefølge... Foto: Werner Juvik, Se og Hør
HER ER BWY: Thomas Frantzen, Trung Toan Tong og David Bakke er "Black, White Yellow" dog i en litt annerledes rekkefølge... Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Idol-trio!

Her er tre eks-idoler som satser sammen.

BWY slipper fersk single mandag. Album kommer i midten av september og her medvirker produsenter og låtskrivere som står bak kjente navn som Pussycat Dolls, Backstreet Boys, Westlife og Kylie Minouge. BWYs 31 konserters norgesturne starter 27. juni.

På tross av sin unge alder, har Trung (19), Thomas (20) og David (21) rukket å bli kjente fjes i Norge og avbildet på plakater klistret opp på mangt et ungpike rom. Første gang vi hørte om dem var da Trung prøvde lykken i Idol i 2004 og David og Thomas i 2005.

SE GUTTAS VIDEO HER: Wanna C U Dance

Men dette var på ingen måte deres første møte med musikk og scene. Guttene har nesten hele livet bodd i nærheten av hverandre, og da de i mai 2003 oppdaget deres felles lidenskap for musikk, så BWY dagens lys! BWY står for ”Black White Yellow” som representerer de tre medlemmenes etniske bakgrunn. Bandet begynte med en gang det tidkrevende arbeidet med å lage eget materiale for å så få mange spillejobber både lokalt og på landsbasis. Det gikk ikke lenge før ryktene begynte å gå om dette multikulturelle fenomenet kalt BWY! Dette er et band med et positivt budskap. De har flere ganger stilt opp på konserter mot vold, dop og rasisme og har i høst turnert hele Norge rundt og besøkt over 44 ungdomsskoler i regi Telenor og Redd Barna. Der har gruppen i tillegg til å framføre egne sanger, snakket om det å bruke ”nett-vett” - om hvilke forholdsregler barn og unge må ta for å unngå å havne i uheldige situasjoner når de bruker nettet og chatter. BWY setter fokus på det at forskjellig hudfarge og ulik kulturbakgrunn ikke trenger å være en hindring for å være kreativ og skape noe - det kan tvert imot være en stor fordel!!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer