Madonna:

Faren til Madonnas adoptiv-tvillinger føler seg lurt

Popstjernen nyter livet med sine to tvillinger fra Malawi.

KRITIKK: Nye påstander fra faren til Madonnas adopterte tvilling-jenter sår tvil rundt adopsjonsprosessen til barna. Foto: NTB scanpix 
KRITIKK: Nye påstander fra faren til Madonnas adopterte tvilling-jenter sår tvil rundt adopsjonsprosessen til barna. Foto: NTB scanpix  Vis mer

(Seoghør.no): Det var 8. februar at artist Madonna (58) kunne fortelle at hun hadde fått tillatelse til å adoptere tvillingjentene Esther og Stella (4 1/2) fra Malawi.

- Jeg kan offisielt bekrefte at jeg har fullført prosessen med å adoptere tvillingsøstre fra Malawi, og jeg er overlykkelig over at de nå er en del av familien vår.

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

- Jeg er dypt takknemlig ovenfor alle i Malawi som har hjulpet å gjøre dette mulig, og jeg ber media være så snille å respektere privatlivet vårt i denne overgangsperioden.

- Jeg vil også takke venner, familie og mitt store team for all støtte og kjærlighet, skrev hun på Instagram sammen med et bilde av seg selv og jentene.

Føler seg lurt

Nå hevder imidlertid den biologiske faren til tvillingjentene, Adam Mwale (40), at han føler seg lurt. Det sier han til svenske Expressen.

Mwale er engasjert i en forening som hjelper gravide kvinner i byen Kayembe i Malawi, og når Expressen forteller han at adopsjonen er permanent, får han sjokk.

- Sier du at adopsjonen er permanent? Det kan ikke være sant! Jeg er deres pappa, og jeg kommer alltid til å være deres pappa, sier han.

Syklet to timer for å besøke døtrene

Videre forteller Mwale om selve adopsjonsprosessen.

For det var i mai i fjor bonden fikk vite at Madonna var interessert i å adoptere tvillingene, ettersom moren Patricia, som Mwale hadde fem barn sammen med, gikk bort dagen etter fødselen.

Tvillingene havnet på barnehjem, men var hjemme hos Mwale ved juletider og andre høytider. Han besøkte også døtrene sine på barnehjemmet, hvor han måtte sykle to timer for å komme frem.

- Jeg kjøpte klær og gaver til dem. De satt på fanget mitt, en på hvert fang og de kalte meg ababa. (pappa på chechewaspråket, jour.anm.), hevder han.

Visste ikke at Madonna ville adoptere

Mwale hevder også at han aldri fikk vite at det var popstjernen som ville adoptere barna. Det var først senere han fikk denne informasjonen.

- Jeg fikk først vite at det var en rik utenlandsk kvinne som ville ta vare på dem, men at de ville komme tilbake for å hjelpe meg og familien min, hevder Mwale.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEN SAMLET: Her er Madonna med sine fire barn, David Banda, Lourdes, Mercy James og Rocco på et besøk i Malawi våren 2013 før tvilling-jentene ble en del av familien. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEN SAMLET: Her er Madonna med sine fire barn, David Banda, Lourdes, Mercy James og Rocco på et besøk i Malawi våren 2013 før tvilling-jentene ble en del av familien. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Da adopsjonen skulle gjennomføres, ble det gjort ved hjelp av tolk. Mwale hevder tolken instruerte ham til å svare ja på alle spørsmål han fikk.

I retten hevdet domstolen at Mwale hadde gitt fra seg foreldreretten for å gifte seg med en ny kvinne.

- Det er løgn. Jeg giftet meg først to år senere. Jeg tok tvillingjentene til barnehjemmet da jeg forstod at jeg ikke kunne ta vare på dem selv, hevder han.

Madonna har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

Delte familieidyllen

Fra før av har popstjernen de biologiske barna Lourdes (20) og Rocco (16), samt sønnen David Banda (11), som hun adopterte i 2008, og datteren Mercy James (11), som hun adopterte i 2009.

Madonna har tidligere avvist ryktene om at hun kom til å adoptere igjen etter at hun besøkte Malawi forrige måned.

- Jeg er i landet for å sjekke ut barnesykehuset i Blantyre, og for å jobbe med Raising Malawi, deretter reiser jeg hjem igjen. Ryktene om en adopsjonsprosess er falske, uttalte hun til Us Weekly i januar.

Nylig viste stjernen familieidyllen på bildedelingstjenesten Instagram.

A little night Music.........,,🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️😂💘🌸🙏🏻

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

«Litt kveldsmusikk», skrev hun under en video av jentene som synger.

«Dagens velsignelse bragt til deg av Adidas», skrev hun under et søtt bilde av de to jentene.

LES OGSÅ: Nå forteller hun sannheten om Islam-ryktene